Dækimporten Big Meet 2012

Biler og babes i massevis hos dækimporten

 

Dækimporten Big Meet 2012, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Dækimporten holder fest
Og vi er med som gæst igen i år. Det går aldrig stille for sig, når Martin Boye holder en lidt længere åbnings dag i butikken i Horsens, enten kun for amerikanerbiler eller som denne dag, åben for alle modeller.

 

Pladsen foran butikken, er fyldt som altid. Samt alle de omkring liggene pladser. Fyldt med unge som gamle bilglade mennsker.

 

Da det ikke er første gang hele team bag dækimporten afholder deres “Big Meet”, så er det også et kendt event, som folk møder talstærk op til. For de ved hvad der venter dem.

 

 

Hvad sker der?
En lang hyggelig dag, hvor man i den grad kan sige vejret har været med os.

 

Sol hele dagen, med en hammer varm temperatur op omkring de 30 grader. Jamen så er der jo ikke andet for at slukke tørsten med en øl/Monster Energy/vand eller hvad men nu havde lyst til.

 

Baren var hele tiden fyldt med kolde drikkevare og hvis det ikke var nok, kan man jo altid stille sulten med en tur forbi pølsevognen.
Martin & Co
..Er jo et stor team, som virkelig forstår at få lavet en hyggelig dag for alle. Mange folk omkring sig til at servicer os gæster, med det ene eller det andet.

 

Et godt tilbud på et sæt fælge eller en kold fadbamse. Ja så stod de klar til at hjælpe. Og så kunne man jo også lige nyde synet af babe teamet. Søde smil, stor barmet, små bagdele, lyst eller mørkt hår. Friske og super søde som altid, og klar på at lave et show eller to i form af poledance eller car wash.

 

[nggallery id=700]

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!