Crash: Spyker C8 Spyder i Kina

Vi lægger mandagen ud med billeder af en ulykke i Kina. Det er gået ud over en Spyker C8 Spyder, og ikke mindst ejerens pengepung. Se billederne her!

Crash: Spyker C8 Spyder i Kina, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Når du ejer en Spyker C8 Spyder, altså den version uden tag, så ved man også at ens bil er meget unik. Derfor bør man køre med stil, og vente med at give gas til man er helt sikker på at det ikke går galt. Men ak. Nogle gange må virkeligheden sande, at nogle har svært ved dette. Denne gang for en ejer i Kina.

Bilen, en Spyker C8 Spyder, fik smadret fronten efter et møde med en motorcyklist og et busstoppested mens højreside af bilen ramte en pæl og fik et tryk.  Den ene bagfælg sidder heller ikke på bilen længere, hvilket understreger at der nok har været smæk på.

LÆS: Opel Danmark: Det var ikke fælgens skyld

Men hvad der helt præcist er årsagen, kan vi desværre ikke fortælle. For det hele er beskrevet på kinesisk – og på dette område, er vi ikke stærke.
Men du kan se billederne af bilen herunder, og selv gætte dig til hvordan det mon er hændt:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!