fbpx

Corvette ZR1 3ZR “limited edition”

Erik W. og hans Corvette ZR1

En Corvette coupe er for mange en drøm. For andre er det ikke nok. Erik W. Pedersen er en af landets bedste Corvette kørere og han har erhvervet sig en helt unik Corvette som du ikke får muligheden for at se ret mange andre steder. Hans nye Corvette ZR1 3ZR er den eneste i Europa endnu og der vil kun blive bygget ca. 500 stk.

Grunden til at denne Corvette er så unik er ikke kun at den bliver produceret i så få antal. Den består af en samsætning af aluminiumsstel og kulfiber stort set over hele bilen. Dertil har den en 6.2 liters V8 motor med 638 hk.

Den har næsten alt udstyr selv om det er en “bane” bil. Man kan vælge i mellem to udstyrspakker. Den ene er 1ZR og den anden er den som Erik W. har valgt som er 3ZR. Når man vælger 3ZR får man Bluetooth opkobling af mobiltelefonen, Bose lydanlæg, memory pakke osv. Dette betyder at den super vilde Corvette bliver en luksus racer med alt i udstyr.

Corvette ZR1 3ZR “limited edition”, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Corvette ZR1 3ZR “limited edition”, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

De 18″ crom fælge foran og 19″ bag gør Corvetten endnu mere voldsom at se på. Og tanken om hvad det kommer til at koste og skifte de dæk ud dropper vi hurtigt! Du kommer derfor ikke til at se Erik W. køre rundt i hans nye Corvette som han gjorde i hans gamle. Og når man nu kommer flyvende så skal man også kunne stoppe igen. Den har derfor Brembo keramiske skiver.
Corvette ZR1 3ZR “limited edition”, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Corvette ZR1 3ZR “limited edition”, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Han vil dog gerne have lidt mere fart i den. ” Så snart jeg er over tilkørselsperioden vil et Hennessey Z 700 kit blive monteret” fortæller Erik W. Hennessey Z 700 kittet betyder at Corvetten går fra de 638 til 705 hk! Dette betyder at den burde kunne klare en quarter mile på 10.6 sekunder. Dertil får den nye aluminiumsfælge og et meget mere aerodynamisk kit på.

Corvette ZR1 3ZR “limited edition”, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Corvetten med et Hennessey Z700 kit

Glæd dig til at se og ikke mindst høre Eriks nye Corvette hen over sommeren. Vi glæder os meget til at han får Z700 kittet på!

Foto: Slykke og Mads

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.