CLP Automotive bygger bred 6-serie cabriolet

Så er der nyt fra CLP Automotive. Denne gang går de bredt på den store BMW 6-serie Cabriolet. Widebody, 22-tommer og motortuning er blandt nøgleordene bag om denne meget grønne BMW

CLP tilbyder nu både motortuning, store fælge og et bredt bodykit til din gamle slidte BMW 645i Cabriolet. Alle som ønsker dette, kan få et MR 600 GT kit, der indkluderer 9.5 x  22-tommer fælge foran og 11.5 x 22-tommer fælge bagpå med dæk i størrelserne 255/30/22 til en pris på 8.960 Euro.
Derudover tuner de bilen op, så den får 379 hestekræfter og 490 Nm for 1.290 Euro. Dette gøres ved at ændre på bilens kørecomputer. Tilmed kan der tilkøbes udstødningsrør i komplet rustfrit stål med fire udgange for 1.599 Euro.

 

Men det mest markante ved denne bil, er helt klart det brede bodykit. Den grønne farve fanger øjnene, mens en bredere forkofanger, bredere skærme, sideskørter og en bred bagkofanger får bilen til at fremstå som en rigtig racer. Hele dette kit kan blive sat på din BMW, for 5.990 Euro, og vil du have den lille frække hækvinge med bagpå, så koster det lige yderligere 399 Euro.

Om man kan lide den eller ej, er op til den enkelte. CLP Automotives mission er dog at bygge biler, som er specielle, unikke og individuelle. Og med en adoptering af et sæt “lambo-døre”, giver det lige bilen det sidste helt specielle look. Prisen for disse døre, er dog ikke med i pressemeddelelsen.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!