fbpx

CLP Automotive bygger bred 6-serie cabriolet

Så er der nyt fra CLP Automotive. Denne gang går de bredt på den store BMW 6-serie Cabriolet. Widebody, 22-tommer og motortuning er blandt nøgleordene bag om denne meget grønne BMW

CLP Automotive bygger bred 6-serie cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

CLP tilbyder nu både motortuning, store fælge og et bredt bodykit til din gamle slidte BMW 645i Cabriolet. Alle som ønsker dette, kan få et MR 600 GT kit, der indkluderer 9.5 x  22-tommer fælge foran og 11.5 x 22-tommer fælge bagpå med dæk i størrelserne 255/30/22 til en pris på 8.960 Euro.
Derudover tuner de bilen op, så den får 379 hestekræfter og 490 Nm for 1.290 Euro. Dette gøres ved at ændre på bilens kørecomputer. Tilmed kan der tilkøbes udstødningsrør i komplet rustfrit stål med fire udgange for 1.599 Euro.

CLP Automotive bygger bred 6-serie cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests CLP Automotive bygger bred 6-serie cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Men det mest markante ved denne bil, er helt klart det brede bodykit. Den grønne farve fanger øjnene, mens en bredere forkofanger, bredere skærme, sideskørter og en bred bagkofanger får bilen til at fremstå som en rigtig racer. Hele dette kit kan blive sat på din BMW, for 5.990 Euro, og vil du have den lille frække hækvinge med bagpå, så koster det lige yderligere 399 Euro.

Om man kan lide den eller ej, er op til den enkelte. CLP Automotives mission er dog at bygge biler, som er specielle, unikke og individuelle. Og med en adoptering af et sæt “lambo-døre”, giver det lige bilen det sidste helt specielle look. Prisen for disse døre, er dog ikke med i pressemeddelelsen.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.