fbpx

Chevrolet indfører prisgaranti på serviceeftersyn

Chevrolet tager nu kampen op mod de uautoriserede serviceeftersyn. Med en ny prisgaranti tilbyder Chevrolet markedets laveste priser på autoriserede serviceeftersyn.

De fleste bilejere går op i sikkerhed og kvalitet, men når det gælder serviceeftersynet på bilen er det ofte pengepungen, der bestemmer. Mange tyr derfor til de uautoriserede værksteder, når bilen skal til service, fordi de tror, de får den billigste pris der. Denne holdning vil Chevrolet gerne til livs, og det populære bilmærke indfører derfor nu prisgaranti på serviceeftersyn..

Prisgarantien betyder, at de autoriserede Chevrolet værksteder til enhver tid tilbyder markedets bedste pris på serviceeftersyn. Har man som Chevrolet-ejer fået et billigere tilbud fra et uautoriseret værksted, matcher Chevrolet værkstedet prisen, forudsat at tilbuddet er indhentet i lokalområdet, og at det opfylder servicepunkterne i bilens serviceskema.

-Udover at vi til enhver tid vil matche en billigere pris, sikrer vi også, at vores kunder ikke løber ind i uheldige garantisager pga. fejlreparationer, uoriginale reservedele mv. Vi oplever desværre, at kunder opsøger de autoriserede værksteder og vil have reparationer udført under garantien. Men hvis ikke serviceeftersynene er udført korrekt på de uautoriserede værksteder, så dækker garantien ikke, og man skal selv betale. Det kan blive en bekostelig affære, siger Tobias Petterson, Eftermarkedschef hos Chevrolet Danmark og henviser til, at bevisbyrden ligger hos bilejeren ved garantireparationer, hvis man benytter uautoriserede værksteder.

Chevrolets prisgaranti dækker ud over bedste pris, at serviceeftersynet bliver gennemført af specialuddannede Chevrolet mekanikere, og at der udelukkende bliver anvendt originaldele, hvilket beskytter bilejeren mod bortfald af bilens garanti.

Betingelser for at opnå prisgaranti
For at Chevrolet kan matche et billigere tilbud fra et uautoriseret værksted, skal tilbuddet være skriftligt og være indhentet inden for samme postnummer, som det autoriserede Chevrolet værksted har adresse. Tilbuddet skal indeholde samme serviceeftersyn og servicepunkter iht. bilens serviceskema som ved udførelse på et autoriseret Chevrolet værksted inklusiv alle reservedele og væsker/olier (samme specifikationer som originale reservedele og anbefalede væsker/olier). Tilbuddet må højst være 14 dage gammelt. Chevrolet yder ikke prisgaranti for allerede udførte serviceeftersyn.

Chevrolet har 60 forhandlere/værksteder fordelt over hele Danmark. Nærmeste forhandler oplyses på www.chevrolet.dk

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.