fbpx

Cars 2: En tegnefilm du bør se

Cars 2 havde dansk premiere den fjerde august. Pro-Street.dk har været inde og se toeren til den meget populær Cars fra 2006. Se hvad vi synes om den her.

Cars 2: En tegnefilm du bør se, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Cars eller Biler på dansk kom i 2006 og blev en kæmpe succes blandt alle alders grupper. Børn i alle aldre samt forældre så den igen og igen og igen. Nu er det så blevet tid til en toer af denne meget gode og store film succes. Forventningerne var meget højde. Måske for højde.

Vi valgte at se den med engelsk tale og i 3D. Måske den bedste kombination, efter vores mening men det er en smagssag. Da vi kom ind i salen, blot ti minutter før filmen skulle begynde var der kun fem ud over os. Ikke et godt tegn. Det var dog den sene forestilling og ja det er jo en tegnefilm. Der kom dog en del under reklamerne og filmen kunne begynde. Første tanke var “Det her er den forkerte film!”. Toy Story var åbenbart hvad vi skulle se. Det var dog blot en lille film for at vise at denne lille film serie også stadig lever.

Vi skal ikke nævne for meget om selve filmen og handlingen da dette ødelægger filmen for dig. Men vi skal dog fortælle at selv om dine forventninger er store, så lever Cars 2 lige netop op til dem. Efter vores mening er det stadig en fantastisk tegnefilm for alle alders grupper men dog med hældning mod det ældre denne gang. Handlingen i filmen er blevet meget mere seriøs og relatere til de problemer vi har i bilindustrien i dag. Hvilken drivkraft skal vi køre på i fremtiden.

[nggallery id=302]

Mange nye karakterer plus en masse af de gamle er med i Cars 2, som giver en god sammenhæng med den første film. Lightning McQueen er stadig “hovedpersonen” men det er tydeligt at se, at Mater (Bumle) endnu engang går ind og forsøger at fange rampelyset.

Så med en ordentlig omgang seriøsitet samt James Bond tema gør Cars 2 det godt nok. Men som over skriften siger, så skal du ikke se den men du bør dog se den. Hvis ikke i biografen, så i hvert fald på DVD når den kommer på gaden. Lige meget hvordan så god fornøjelse.

Vi du se eller vide mere om Cars 2/Biler 2 kan du se mere nedenfor eller her på Kino.dk. Her finder du en stor Cars 2 guide.

Trailer med engelsk tale:

[youtube]lg5hj2c5Nkk[/youtube]

Trailer med dansk tale:

[youtube]FxVZLsjee4Q[/youtube]

Brad Paisley og Robbie Williams i musik video “Collision of World”:

[youtube]Xi7ctwvjb5A[/youtube]

Larry the Cable Guy
Mater (voice)
Owen Wilson
Michael Caine
Emily Mortimer
Eddie Izzard
John Turturro
Cars 2: En tegnefilm du bør se, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Brent Musburger
Joe Mantegna
Grem (voice)
Thomas Kretschmann
Professor Z (voice)
Peter Jacobson
Acer (voice)
Bonnie Hunt
Sally (voice)
Cars 2: En tegnefilm du bør se, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Darrell Waltrip
Franco Nero
Cars 2: En tegnefilm du bør se, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests David Hobbs
Cars 2: En tegnefilm du bør se, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Patrick Walker
Mel Dorado (voice)

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.