fbpx

Car Challenge Day på Vandel Park

Til Car Challenge Day på Vandel Park

Lørdag d. 17 april var der lagt op til masser af ræs, dækrøg og fede biler, da Erik W. i samarbejde med Børneulykkesfonden lagde op til årets anden omgang af Car Challenge Day. Som altid når Erik W. afholder arrangementer, er vejret med ham, hvilket er med til at gøre dagen til en stor succes.

Det er ikke mere end 14 dage siden, at Car Challenge Day besøgte sønderjyske Padborg Park. De 14 dage har åbenbart gjort en stor forskel, for besøgstallet og ikke mindst de deltagende biler var langt større på denne forårsdag i det midtjyske end på Padborg Park – som endda også var godt velbesøgt.  Der vrimlede med den ene sportsvogn efter den anden, og lyden fra flere af dem kunne høres helt på den anden side af Vandel Park – næsten 3 km væk!

På Vandel Park var der både mulighed for at køre både trackday på en dertil indrettet bane, teste bilens accelerationsevne på 402-meter banen, eller måske lægge bilen sidelæns på driftbanen. Altså var der noget for hver en smag – og for hver en bil. Feltet af sportsvogne var godt fyldt op af den ene Corvette efter den anden, men også flere BMW M3’er, Porscher, vilde Nissan’er, amerikanske politibiler og ikke mindst de ombyggede driftbiler havde fundet vej til Vandel Park.

For et mindre beløb kunne publikum komme med ud og køre 3 omgange på den store bane i en af bilerne til støtte for Børneulykkesfonden. Og set ud fra hvor mange gange Erik W’s to Corvetter samt de andre sportsbiler var ude at køre, har dette været en stor succes for Børneulykkes-fonden. Prisen for dette var kun 400 kr. for normalbilerne, eller 800 kr for en tur med ErikW, hvilket må siges at være overkommeligt når udvalget af biler var så stort! F.eks. kunne man for dette beløb komme ud og køre i en alt for fed Corvette ZR1 – yderligere tunet af amerikanske Hennessey med kittet ZR700. Det er i øvrigt samme kit Erik W. vil have sin nye Corvette ZR1 tunet med når den er kørt til.

Turen til Vandel Park og Car Challenge Day har helt sikkert været hele turen værd, og mødet med den ene sportsvogn efter den anden gør kun forventningerne til en lækker sommer endnu større!

Car Challenge Day kører igen d. 23 oktober 2010 på Vandel Park. Gør dig selv den tjeneste at møde op til en uforglemmelig dag med de fedeste biler, inden de bliver pakket væk for vinteren!

Artikel: Neffi
Foto: Neffi og Heinrik

Fakta:
Event: Car Challenge day
Hjemmeside: www.ErikW.dk
Støtter: www.BorneUlykkesFonden.dk
Næste event: 23. oktober på Vandel park.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

 1. Paw C:
  Vi havde desværre ikke mulighed for at filme i denne omgang. Derfor blev det ‘kun’ til billeder.

 2. Hey Paw, og andre, der er en lille film fra mig, som i kan se på http://www.mukendi.dk, og på Børneulykkesfodens hjemmeside om CC-day!

  Jeg har en del mere film fra dagen, og det er muligt at lave lidt hurtig film, hvis der er noget du higer efter ud over filmen der er lavet.

  Med venlig hilsen
  Michael Mukendi
  Mukendi Magazine
  info@mukendi.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.