Car Challenge Day på Vandel Park

Vi var til Car Challenge Day på Vandel Park. Se billederne her

 

Car Challenge Day på Vandel Park, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Drift træning på Vandel Park
Hvert år ligger Vandel flyveplads asfalt og marker til et af årets største begivenheder for bilnørder, DHB. Flere tusinde samles til denne festival af hestekræfter og brændt gummi.

 

I dag var fremmødet ikke helt det samme, da Precision Racing havde inviteret til Car Challenge Day på selv samme flyveplads. Til gengæld var der mindst ligeså meget larm og dækrøg fra de stadig mange fremmødte, der havde grebet chancen til at få trænet færdighederne og testet mekanikken. Vi kender ikke det præcise deltager tal, men de der var mødt frem fik sig en rigtig god dag på den gamle flyveplads.

 

Der var inviteret til 402 meter ræs på den velkendte bane hvor det gælder om at hugge højre pedal helt i kælderen og fuld fart frem mod de 402 meter.

 

Dagens helt store tilløbsstykke var dog de 2 driftbaner der var lavet til dagen. På den ca. 1,5 km lange tur rundt på highspeed banen nåede hastihederne, i følgene kørerne selv, et stykke over 100 km/t med bilen sidelæns, skrig fra alle 4 dæk og røgen i en massiv søjle til følge.

 

Ved siden af highspeed banen var en mindre bare, til de knapt så erfarne kører, blevet sat op. Her var der rig mulighed for at dette års mange nye driftere kunne prøve kræfter og lære deres biler at kende. Banen var blot markeret med en masse små dæk, så skaderne var begrænsede når ikke kører og bil kunne enes om retningen.

 

Sidst på eftermiddagen slap det op med friske dæk og deltagerne begyndte at pakke sammen. Vi vil gerne takke for masser af god underholdning denne eftermiddag og håber der kommer mange flere arrangementer som dette.

 

[nggallery id=718]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!