fbpx

Car Challenge Day d. 3. april 2010

Car Challenge Day på Padborg Park

Padborg park var med til at danne rammen om det første rigtige event på en lukket bane i 2010. Car Challenge Day blev afholdt den 3. april hvor vejret var med til at gøre dagen til en succes.

Manden bag var Erik W. Pedersen. Bedre kendt som ejeren af den sorte Corvette som ikke får for lidt når der drift i Danmark. Corvetten vil du også få at se i 2010. Dog har Erik W udvidet hans vognpark med endnu en Corvette. Dog ikke til drift! Den nye Corvette er kun til “fornuftig” kørsel. Erik W har købt en Corvette ZR 3ZR. Læs meget mere om Corvetten her: Corvette ZR 3ZR

Car Challenge Day er til for at du har muligheden for at komme ud og prøve nogle helt specielle biler eller hvis du selv gerne vil ud og køre i din egen bil på en lukket bane, er dette også en mulighed. Skal du ud og køre med nogle af kørende koster det 400 kr. og pengene går ubeskåret til Børneulykkes fonden.

Car Challenge Day d. 3. april 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsCar Challenge Day d. 3. april 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Børneulykkes fonden er med til at forbygge ulykker for børn. Derved giver man flere og flere børn muligheden for at få den bedste opvækst. Ved at forske inden for idrætsulykker kan de være med til at stoppe skader som børne aldrig kommer over.

Det gode vejr havde lokket nogle sjovere biler frem. Der var flere Corvetter, amerikanske politibiler og andre specielle biler. Dertil var der også mere almendelig biler som foreksempel Nissan 350Z.

Car Challenge Day d. 3. april 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Du har mulighed for at være med som enten køre eller passager igen den 17. april eller 23. oktober på Vandel park.

Foto: Mads og Slykke

Fakta:
Event: Car Challenge day
Hjemmeside: www.ErikW.dk
Støtter: www.BorneUlykkesFonden.dk
Næste event: 17. april og 23. oktober på Vandel park.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.