fbpx

Car Challenge Day 2011 – Vandel

Årets første rigtige event blev afholdt på Vandel Flyvestation i weekenden den 2. april. Her var der mulighed for at få varmet op til årets mange andre events.

Car Challenge Day 2011 – Vandel, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Car Challenge Day er alletiders mulighed for dem med benzin i blodet og stor trang til fart, til for alvor at åbne helt op for gassen på de lukkede baner.

Vandel Flyvestation var bygget om til ét stort fartparadis. Der var baneanlæg til almindelig banekørsel med mulighed for høje hastigheder, driftbane med stor bredde, samt en kravlegård til at træne de forskellige køreteknikker.

Et stort fremmøde til drifting gjorde det super spændende at følge i løbet af dagen. Det ser rigtig godt ud for den danske drift-kultur. Mange helt nye og unge driftere havde valgt at møde op til Car Challenge Day for at prøve kræfter med at ligge sidelæns. Vi så op til flere nye driftere imellem deltagerne, som vi nok skal komme til at se mere til i fremtiden.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Andre deltagere, som du sikkert kender fra Scandinavian Drift, dækkede også en stor del at banen. De var kommet for at varme op til sæson 2011 som starter i Aarhus d. 22. og 23. april. De fleste brugte muligheden for at få lavet de sidste indstillinger på deres biler, som de har brugt hele vinteren på at bygge.

Hvis man ikke havde en bil, der var bygget til drift, så var der også mulighed for at teste sine køreevner på 402 meter banen. Her var der mødt mange forskellige biler op, lige fra standard biler til tunede biler, og selvfølglig også motorcykler. De satte nogle gode tider, men man kunne godt se at det var først på sæsonen, så også her blev tiden brugt på at gøre bilen klar til sommeren.

Alt i alt en god dag med masser af fart, dæk, røg og duften af oktan. En super mulighed for at gøre de kommende events endnu mere spændene, da folk nu efterhånden er klar til de rigtige events.

[nggallery id=336]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.