fbpx

Byg din egen Corvette ZR1!

Amerikas nok eneste rigtige sportsvogn, der er til at købe for penge, må være den yderst populære Corvette. 6 generationer er det blevet til efter den nyeste generation, C6, kom på markedet i 2004.

Corvette C6 fåes i tre forskellige varianter; den almindelige Corvette C6, den noget kraftigere Corvette Z06 og sidst, men ikke mindst, Corvette ZR1 der kom på markedet sidste år. Derudover er der udkommet flere specielle limited-editions.

Byg din egen Corvette ZR1!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Erik W. Pedersens limited-edition Corvette ZR1 3ZR på banen i forbindelse med Car Challenge Day

Byg din egen Corvette ZR1!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsMed sin 6.2-liters V8 med kompressor, leverer ZR1 638HK og 819Nm på baghjulene, hvilket gør bilen til den mest kraftfulde Corvette gennem hele mærkets lange historie, der strækker sig helt tilbage til 1953. Selv i det afgift-plagede Danmark findes der et par Corvette ZR1, hvoraf den danske drift- og stuntkører, Erik W. Pedersen, ejer en speciel Corvette ZR1 3ZR edition – en limited edition der kun vil blive produceret i 500 eksemplarer! Denne bil så vi for første gang til Car Challenge Day på Vandel Flyveplads i foråret 2010.

Byg din egen Corvette ZR1!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsGår du med drømmen om en splitny Corvette – om det er den kraftfulde Z06 eller måske endnu vildere ZR1 – tilbyder General Motors nu at du selv kan komme til fabrikken i Wixom, USA og samle motoren i din nye drømmebil! Motoren er noget af det eneste der idag ikke bliver samlet af en robot men derimod af rigtige mænd, og nu kan du altså selv blive en del af den yderst specielle og store oplevelse det er, at samle motoren i din nye drømmebil.

For kun $ 5.800 bliver du en del af processen der ender ud i en fuld funktionel og kraftig V8 kompressormotor, med dit navn graveret ind i metalpladen. Undervejs vil du blive rådgivet af erfarne teknikkere, der sikre at du ikke glemmer en møtrik eller to undervejs. Som en selvfølge får du selv lov til at starte din motor op som den første nogensinde. I de $ 5.800 er rejsen til USA ikke inkluderet, den må du selv betale, men derimod står General Motors klar til at byde dig velkommen, og sørge for transport til og fra hotel samt de øvrige arrangementer, der er med i pakken.

Når man selv har stået og samlet motoren skulle man måske tro, at der ikke var samme garanti på vidunderet som hvis bilen var blevet samlet af en professionelt. Men GM og Corvette yder fuld garanti, på trods af dine ti tommelfingre.

Byg din egen Corvette ZR1!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.