fbpx

Byg din egen BMW 1-serie M Coupé

Mens vi venter på at den nye BMW 1-serie M Coupé bliver lanceret, kan du nu konfigure din helt egen som du ønsker den skal se ud. Vi har leget lidt med BMW’s online konfigurator og den gør ventetiden lidt kortere.

Byg din egen BMW 1-serie M Coupé, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vi går og tripper for at få lov til at opleve den nye BMW 1-serie M Coupé. Nu har BMW lagt deres konfigurator op på deres hjemmeside for at gøre ventetiden lidt nemmere. Du kan sammensætte den præcis som du ønsker og til sidst har du så den tyske pris i Euro. Ikke noget vi rigtig kan bruge til noget i Danmark, men du kan få muligheden for at se hvordan man kan sætte den nye M model sammen fra BMW.

Det er ikke den vildeste bil konfigurator der er blevet lanceret, men bare det man får muligheden for at se den i de forskellige farver og kabinen giver dig kun endnu mere lyst til at få fingrene i den.

Du kan opleve BMW 1-Serie M Coupé konfiguratoren her.

Vi har allerede skrevet et par artikler om den nye 1-Serie M Coupé. Se vores artikler nedenfor.

– 1-serie M Coupé er hurtigere end M3 og M5!

– BMW viser 1-Serie M Coupé

[nggallery id=270]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.