Byg din egen BMW 1-serie M Coupé

Mens vi venter på at den nye BMW 1-serie M Coupé bliver lanceret, kan du nu konfigure din helt egen som du ønsker den skal se ud. Vi har leget lidt med BMW’s online konfigurator og den gør ventetiden lidt kortere.

Byg din egen BMW 1-serie M Coupé, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vi går og tripper for at få lov til at opleve den nye BMW 1-serie M Coupé. Nu har BMW lagt deres konfigurator op på deres hjemmeside for at gøre ventetiden lidt nemmere. Du kan sammensætte den præcis som du ønsker og til sidst har du så den tyske pris i Euro. Ikke noget vi rigtig kan bruge til noget i Danmark, men du kan få muligheden for at se hvordan man kan sætte den nye M model sammen fra BMW.

Det er ikke den vildeste bil konfigurator der er blevet lanceret, men bare det man får muligheden for at se den i de forskellige farver og kabinen giver dig kun endnu mere lyst til at få fingrene i den.

Du kan opleve BMW 1-Serie M Coupé konfiguratoren her.

Vi har allerede skrevet et par artikler om den nye 1-Serie M Coupé. Se vores artikler nedenfor.

– 1-serie M Coupé er hurtigere end M3 og M5!

– BMW viser 1-Serie M Coupé

[nggallery id=270]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!