fbpx

Byg din egen BMW 1-serie M Coupé

Mens vi venter på at den nye BMW 1-serie M Coupé bliver lanceret, kan du nu konfigure din helt egen som du ønsker den skal se ud. Vi har leget lidt med BMW’s online konfigurator og den gør ventetiden lidt kortere.

Vi går og tripper for at få lov til at opleve den nye BMW 1-serie M Coupé. Nu har BMW lagt deres konfigurator op på deres hjemmeside for at gøre ventetiden lidt nemmere. Du kan sammensætte den præcis som du ønsker og til sidst har du så den tyske pris i Euro. Ikke noget vi rigtig kan bruge til noget i Danmark, men du kan få muligheden for at se hvordan man kan sætte den nye M model sammen fra BMW.

Det er ikke den vildeste bil konfigurator der er blevet lanceret, men bare det man får muligheden for at se den i de forskellige farver og kabinen giver dig kun endnu mere lyst til at få fingrene i den.

LÆS OGSÅ:
Range Rover Velar med 550 hk!

Du kan opleve BMW 1-Serie M Coupé konfiguratoren her.

Vi har allerede skrevet et par artikler om den nye 1-Serie M Coupé. Se vores artikler nedenfor.

– 1-serie M Coupé er hurtigere end M3 og M5!

– BMW viser 1-Serie M Coupé

[nggallery id=270]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.