fbpx

Breaking! Første Gumballer i København!

Gumball bil spottet i København

Officielt ankommer hele holdet af Gumball deltagere først i weekenden, og rammer Tivoli i København hen over eftermiddagen. Men allerede nu er de første biler begyndt at lade i hovedstaden på forskellige hemmelige locations, og her er en muligt første deltager ankommet til København.

Under det grå ‘tæppe’ holder en vaske ægte Pagani Zonda i en speciel kulfiber version og specieltlavede Enkei fælge. Hvilken version det præcist er, var ikke til at få afvide, men ud fra lidt Google Search, kunne det meget vel være den nye 2010 Pagani Zonda Tricolore, som er bygget i komplet kulfiber. Hvem af de mange kendte deltagerer som kører denne bil, var desværre heller ikke muligt at få afvide, da informationerne generelt er meget få.
 

På vores billeder kan man se at bilen nemlig har matchede fælge, streger i de italienske farver hen over fronten og uden tvivl er lige så lav som den er bred.

Med lidt mere Google Search fandt vi ud af at bilen er meget unik, og er blevet lavet som en special edition under 50 års fejringen af det italienske Air Force ved navn Frecce Tricolori. Bilen er blevet malet i farver som matcher deres fly, hvilket har givet dette utroligt flotte resultat.

LÆS OGSÅ:
HGP Cupra Ateca

Bilen skulle være til at se i Tivoli på Søndag. Læs meget mere om Gumball 3000 her.
Foto: Niki / Charlotte Kristensen

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.