fbpx

Brabus Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet

Så er Brabus drengene klar med et nyt performance kit. Denne gang til den nye Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet

Brabus Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Det nye performancekit kommer på markedet, lige så snart bilen bliver lanceret

Så snart bilen kommer på markedet, kan det nye kit købes. Det indeholder det sædvanlige spektrum af kofangere til luftmodstanden, motortun og interiør ombygning.

Brabus har taget hele modelprogrammet af cabriolet’en og tunet på dem, helt nede i bunden fra den såkaldte E250 CDI BlueEFFICIENCY. Den har som standard 201 hestekræfter, men efter Brabus’ kit får den 34 ekstra hypper og 560 Nm på baggrund af Brabus’ eget ECO Power Ekstra D4 kit. Dernæst har vi E350 CDI BlueEFFICIENCY, som nu har 268 hestekræfter og 590 Nm, efter at tunerne har pillet ved den.

Brabus Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Brabus har forøget effekten fra 5.5 til 6.1-liter!

På benzin siden er der også gjort en del.
E250 CGI BlueEFFICIENCY rammer nu 227 hestekræfter og 350 Nm, mens E350 CGI der med sin V6-motor laver 18 hestekræfter mere.
Den store E500, som i USA hedder E550, der med sin 5.5-liters store V8 og et standard antal hestekræfter på 382, rammer efter Brabus’ besøg 456 hestekræfter og 615 Nm. Brabus har tilmed forøget effekten fra 5.5-liter til 6.1!

En af de ting Brabus drengene går seriøst op i, er vindmodstanden, eller aerodynamikken som det så populært hedder.
En ny frontkofanger med integreret LED kørelys og indsugnings indtag i siderne, en underlæbe på bagkofangeren med centreret refleks og en lille hækvinge placeret hen over bagklappen, er nogle af de ting Brabus har ændret på.
For ud over disse klassiske ændringer, så har Brabus også smidt cabrioleten 30 milimeter længere ned og tilføjet et blankpoleret sportsudstødningssytem med fire bagpotter for alle E-klasse cabriolet modellerne.

Brabus Mercedes-Benz E-klasse Cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Vælg mellem 17, 18 og 19-tommer fælge til din bil. Senere kan der vælges en 20-tommer løsning

På fælgprogrammet til bilen, har du mulighed for at vælge mellem 17, 18 eller 19-tommer fælge til din bil. På et senere tidspunkt vil der dog komme en 20-tommer løsning.
Og i kabinen er der dekoreret med Brabus emblemer, og man har tilføjet et nyt sportsrat og en række kulfiber indsatser for nogle forskellige instrumenter.
Og bare rolig, Brabus har et meget større tilbehørs valg, så du kan få bilen præcis som du ønsker.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.