fbpx

Børnesæder er mere ulækre end toiletter

Børnesæder er mere ulækre end toiletter, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

En ny undersøgelse har afsløret at børnestole til bilen gemmer på en bred vifte af bakterier.

Børns autostole bærer dobbelt så mange farlige bakterier som det gennemsnitlige toilet, har en ny undersøgelse fra University of Birmingham afsløret.

Bilsæder undersøgt af forskere havde 100 bakterier per kvadratcentimeter, sammenlignet med kun 50 bakterier i det samme område på et toilet. Der blev fundet bakterier, der kan føre til sygdomme såsom E. coli og salmonella.

University of Birmingham undersøgte også 20 biler og hjem, og nåede frem til at biler indeholder flere potentielt farlige bakterie-og svampearter. Fodrummet var det værste område i en bil, med flere tusinde bakterier per kvadratcentimeter.
Til at understøtte undersøgelsen, har Continental adspurgt 2.000 bilister og fundet at halvdelen jævnligt kører i køretøjer fyldt af rod, mens en ud af 10 indrømmede at have haft en ulykke, eller været tæt på, på grund af rod i deres bil.

Næsten to tredjedele af bilister er ikke klar over de sundhedsmæssige risici ved en beskidt bil, med én ud af fem indrømme at de kun gjorde rent inde i deres bil en gang om året.

Mark Griffiths, sikkerhedsekspert hos Continental, sagde: “skidt og bakterier kan udgøre en reel fare. For eksempel vil en dåse eller flaske der ruller under en bremsepedal være meget alvorlig. ”

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.