Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

BMW M5 F10 tæt på lancering

Geneve Motor Show 2011 er i fuld gang, men allerede nu ligger fokus på de næste lanceringer, som vil blive vist til IAA Frankfurt Motor Show 2011 i september. Men allerede nu kan du se en kort glimt af den nyeste BMW M5.

BMW M5 F10 tæt på lancering, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vi havde fornøjelsen af at spotte den nye BMW M5 F10 på vores tur til Nürburgring i sommeren 2010. Vi kan allerede nu fortælle at lyden bliver helt fantastik, som vi kender det fra BMW. Vi kunne også få en fornemmelse af hvordan den ville tage sig ud visuelt. En familie sportsvogn som kun kender, kan spotte. Præcis som den gamle og meget populær BMW M5.

Videoen viser ikke meget og er blot en teaser fra BMW M-power afdelingen for at fortælle os at den er på vej. Men videoen virker på os. Vi kan ikke vente.

Så snart der kommer mere information på den nye BMW M5 F10 skal vi nok bringe dig dem. Ind til da kan du se den lille teaser fra BMW nedenfor, samt vores spyshots fra Nürburgring.

 

[nggallery id=319]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.