BMW M5 F10 tæt på lancering

Geneve Motor Show 2011 er i fuld gang, men allerede nu ligger fokus på de næste lanceringer, som vil blive vist til IAA Frankfurt Motor Show 2011 i september. Men allerede nu kan du se en kort glimt af den nyeste BMW M5.

BMW M5 F10 tæt på lancering, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vi havde fornøjelsen af at spotte den nye BMW M5 F10 på vores tur til Nürburgring i sommeren 2010. Vi kan allerede nu fortælle at lyden bliver helt fantastik, som vi kender det fra BMW. Vi kunne også få en fornemmelse af hvordan den ville tage sig ud visuelt. En familie sportsvogn som kun kender, kan spotte. Præcis som den gamle og meget populær BMW M5.

Videoen viser ikke meget og er blot en teaser fra BMW M-power afdelingen for at fortælle os at den er på vej. Men videoen virker på os. Vi kan ikke vente.

Så snart der kommer mere information på den nye BMW M5 F10 skal vi nok bringe dig dem. Ind til da kan du se den lille teaser fra BMW nedenfor, samt vores spyshots fra Nürburgring.

 

[nggallery id=319]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!