fbpx

BMW M3 – Tiger Edition

Det kinesiske marked har fået sig en ny model i rækken. Det er BMW’s M3. Men denne model er en helt unik “Tiger Edition”, der til forveksling ligner M3 GTS.

I Kina fejre man i år “Tigerens År”, og dette vil BMW godt være med til. Derfor har de valgt at lave en helt speciel version af den super fede sedan, M3, som de med vilje kalder for “Tiger Edition”.
Denne M3 kan nemt forveksles med den tidligere opgraderet version, M3 GTS, da denne Tiger også har den specielle “Fire Orange” lakering og sorte 19-tommer fælge og sorte nyre på fronten netop som GTS versionen.
I kabinen er det dog lidt anderledes. Der ligner det nærmest at BMW har været på indkøbstur i WallMart shopping centeret. Novilla læderet er pyntet med nakkestøtter, som har fået syet et tiger hoved på?!

Nå men bilen er en “limited edition”, og fås kun på det kinesiske marked med en modelbegrænsning på 250 eksemplare. Ingen officielle billeder er blevet offentliggjort endnu, men de er nok snart på trapperne. Billederne her stammer fra Xcar.com.cn.

LÆS OGSÅ:
TYVERI: Tre biler får stjålet fælgene i Ørestad

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.