fbpx

BMW M3 – Tiger Edition

Det kinesiske marked har fået sig en ny model i rækken. Det er BMW’s M3. Men denne model er en helt unik “Tiger Edition”, der til forveksling ligner M3 GTS.

BMW M3 – Tiger Edition, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I Kina fejre man i år “Tigerens År”, og dette vil BMW godt være med til. Derfor har de valgt at lave en helt speciel version af den super fede sedan, M3, som de med vilje kalder for “Tiger Edition”.
Denne M3 kan nemt forveksles med den tidligere opgraderet version, M3 GTS, da denne Tiger også har den specielle “Fire Orange” lakering og sorte 19-tommer fælge og sorte nyre på fronten netop som GTS versionen.
I kabinen er det dog lidt anderledes. Der ligner det nærmest at BMW har været på indkøbstur i WallMart shopping centeret. Novilla læderet er pyntet med nakkestøtter, som har fået syet et tiger hoved på?!

BMW M3 – Tiger Edition, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Nå men bilen er en “limited edition”, og fås kun på det kinesiske marked med en modelbegrænsning på 250 eksemplare. Ingen officielle billeder er blevet offentliggjort endnu, men de er nok snart på trapperne. Billederne her stammer fra Xcar.com.cn.

BMW M3 – Tiger Edition, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.