fbpx

BMW M3 nu som Pickup

De seneste mange uger har der været spyshots at finde af en BMW M3 Pickup, som er blevet testet på Nürburgring. Nu er det officielt. Det er en aprilsnar. Men BMW har gjort en del ud af denne lille historie, som de har vundet meget omtale på.

Billeder af en karmofleret BMW M3 Pickup har været at finde på internettet de sidste mange uger. Billederne er taget under testkørsel af den nye BMW model på Nürburgringen. Grundet det ikke var den første april har vi ikke helt kunne finde ud af om vi skulle tage denne nyhed seriøs. Da der i dag så kom en pressemeddelelse omkring denne nyhed gik det op for os at de mener det. Lige ind til vi får læst nyheden helt igennem.

Det er nemlig blot en aprilsnar eller et vildt godt markedsføringsstunt fra BMW som har fået og nu får endnu mere omtale på grund af denne lille historie.

Modellen som BMW gør grin med er ellers så gennemført at den er klar til produktion. Targa tag er den da også blevet udstyret med. Den tilbyder derfor alt i en for dig som bor i Australien. Her er pickups utrolig populær og specielt Holden har haft succes med dette. BMW giver netop dette skylden til at de leger med ideen. Du kan købe en BMW M3 Sedan, St. car, Coupe og cabriolet. Det eneste der mangler er en pickup.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Fredagstræf i Glostrup, 17-04-2015

BMW skriver dog til sidst at dette bliver den eneste af sin art og man ikke skal regne med at der bliver produceret flere end denne ene.

[nggallery id=332]

Vind billetter til den kommende film, Fast & Furious 5 med Pro-Street.dk! Deltag i konkurrencen her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.