BMW M3 GTS er ikke så hurtig som forventet

For dem som håbede at BMW M3 GTS ville smadre omgangstiden i bund på Nürburgring, vil I nok blive skuffet nu. Bilen er nemlig “kun” 2 sekunder hurtigere, end den gamle BMW M3 E46 CSL.

I September udgaven af det tyske bilblad Sport Auto, har de testet den nye BMW M3 GTS på Nürburgring i Tyskland. Det var forventet at bilen ville lave en god omgangstid, og det Blev den da også, men den ældre BMW M3 CSL var kun to sekunder langsommere, hvilket bevidner om hvor god en bil den var, allerede dengang.
Omgangstiden blev 7 minutter og 48 sekunder, som tilmed også er to sekunder hurtigere end Sport Auto‘s tests af Porsche 911 Carrera S.

Det siges at mange havde forventet en hurtigere tid, da BMW M3 GTS har en 450-hestes V8 motor med 440 Nm, som kører til 100 km/t på bare 4.4 sekunder. Samtidig er den lettet hele 70 kg til forskel for BMW M3 og koster en del mere. Dog lykkedes det Sport Auto, at kører en omgangstid på hele 17 sekunder langsommere end GTS, i E92 M3.
BMW M3 GTS har ud over sin store motor, en topfart på 305 km/t, og en syvtrins M-dobbeltkoblings gearkasse hvilket tillader den at køre en 1000 meter på bare 22.5 sekunder.

Bilen klarede det dog bedre på Hockenheim banen, hvor den lavede en tid på 1 minut og 12.5  sekunder, hvilket sætter Ferrari F430 på plads!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!