fbpx

BMW M3 GTS er ikke så hurtig som forventet

For dem som håbede at BMW M3 GTS ville smadre omgangstiden i bund på Nürburgring, vil I nok blive skuffet nu. Bilen er nemlig “kun” 2 sekunder hurtigere, end den gamle BMW M3 E46 CSL.

BMW M3 GTS er ikke så hurtig som forventet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I September udgaven af det tyske bilblad Sport Auto, har de testet den nye BMW M3 GTS på Nürburgring i Tyskland. Det var forventet at bilen ville lave en god omgangstid, og det Blev den da også, men den ældre BMW M3 CSL var kun to sekunder langsommere, hvilket bevidner om hvor god en bil den var, allerede dengang.
Omgangstiden blev 7 minutter og 48 sekunder, som tilmed også er to sekunder hurtigere end Sport Auto‘s tests af Porsche 911 Carrera S.

BMW M3 GTS er ikke så hurtig som forventet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det siges at mange havde forventet en hurtigere tid, da BMW M3 GTS har en 450-hestes V8 motor med 440 Nm, som kører til 100 km/t på bare 4.4 sekunder. Samtidig er den lettet hele 70 kg til forskel for BMW M3 og koster en del mere. Dog lykkedes det Sport Auto, at kører en omgangstid på hele 17 sekunder langsommere end GTS, i E92 M3.
BMW M3 GTS har ud over sin store motor, en topfart på 305 km/t, og en syvtrins M-dobbeltkoblings gearkasse hvilket tillader den at køre en 1000 meter på bare 22.5 sekunder.

Bilen klarede det dog bedre på Hockenheim banen, hvor den lavede en tid på 1 minut og 12.5  sekunder, hvilket sætter Ferrari F430 på plads!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.