fbpx

BMW 5-serie Active Hybrid 5 får 362 hestekræfter!

BMW har udgivet detaljer om deres nye ActiveHybrid 5, som er en hybrid udgave af 5-serien.

BMW 5-serie Active Hybrid 5 får 362 hestekræfter!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

BMW har udgivet informationer om deres nye ActiveHybrid 5, som er en hybrid udgave af den nuværende 5-serie. Under hjelmen findes en 3.0-liters twin-turbo benzinmotor, med 306 hestekræfter og 400 Nm. Ved siden af den, kommer der en elektrisk motor, som laver 56 hestekræfter og 210 Nm. Sammenlagt giver det hele 362 hestekræfter og 610 Nm. Men bilen er programmeret til, maks at kunne yde 340 hestekræfter og 450 Nm.

Den elektriske motor vil alene kunne få bilen til at køre fire kilometer ved en gennemsnits hastighed på 35 km/t. Topfarten alene på elmotoren er 60 km/t, men det kan kun køres over kortere tid. 0-100 km/t klares på 5.9 sekunder, og den nye BMW 5-serie ActiveHybrid 5 kommer til at have et brændstofforbrug på 6.4 liter pr 100 km. På den tekniske side, får BMW 5-serie ActiveHybrid 5 et automatisk start/stop system og i det nye Eco Pro Mode kan bilen slå brændstofmotoren helt fra ved hastigheder op til 160 km/t.

[nggallery id=468]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.