fbpx

Spyshots: 2011/2012 BMW 1-serie spottet i Danmark!

Den næste version af BMW 1-serie er netop blevet spottet i Danmark. Tre versioner fulgte hinanden på motorvejen ved København. Se bilen her

Spyshots: 2011/2012 BMW 1-serie spottet i Danmark!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det var vores nye mand Sead “Shorty”, som var hurtig på telefonen da han kørte på motorvejen ved København hvor han blev overhælet af disse biler. Det var tre BMW 1-serie prototype biler, der kørte på række, formentlig på vej til tests i nordsverige.

I følge kilder bliver den næste 1-serie længere end den nuværende, med en mindre C-stolpe der skal være med til at gøre udsynet bagudrettet, en del bedre. Under hjelmen vil formentlig komme en 1.6-liters turbo motor, hvilken er den samme som MINI og Peugeot bruger. Den producerer 136 hestekræfter.
I modelprogrammet kommer først denne femdørs hatchback i midten af 2011, efterfulgt af andre versioner som coupé og cabriolet.

En anden BMW 1-serie testbil blev spottet på en tankstation i Tyskland, endda optaget på video. Se videoen her:

Har du set andre prototyper eller ser du nogle, så send det straks ind til Info@pro-street.dk!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.