fbpx

BMW 1-serie M Coupé som Safety Car

Under verdensmesterskabet i motorcykelløbet MotoGP, skal BMW 1-serie M Coupé være Safety Car. En forbedret version af bilen er derfor lavet. Læs om den her

BMW 1-serie M Coupé som Safety Car, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For 13 år i træk, afholdes der verdensmesterskab i motorcykelløbet MotoGP. Til dette løb, har BMW bygget en forbedret version af den i forvejen super fede BMW 1-serie M Coupé. Med nye komponenter er bilen blevet forbedret endnu mere. Dog er motor og gearkasse det eneste, som er bibeholdt fra købe-versionen.

LÆS: BMW 1-Serie M Coupé er hurtigere end M3 og M5!

Når det hele begynder den 19 marts, vil 1-serien for første gang være med som officiel Safety Car bil under MotoGP eventet, forud for den senere udgivelse sidst i april. Bilen er en enkeltstående produktion fra BMW M-teamet, og det er kun den stærke 340 hestekræfters rækkesekser twin-turbo motor samt gearkassen der er beholdt fra købemodellen.

Vægtreduktion er sket ved at udskifte en række dele med kulfiber. Blandt andet forklappen, som er blevet udskiftet til  en version med tilhørende store luftindtag. En speciel letvægts titanium racerudstødning er også kommet på, hvilket ikke bare spare vægt, men også giver publikum en fed lydoplevelse, når bilen kommer drønende. På bagklappen er den diskrete indbyggede hækvinge blevet udskiftet med en stor spoiler, som kan justeres for at få den optimale downforce under løbene.

LÆS: Byg din egen BMW 1-serie M Coupé

I kabinen er sikkerheden i top. Et bur er blevet installeret, så bilen ikke krøller ved uheld og det er boltet fast bag b-stolpen. Bagsæderne er taget ud for at gøre plads til det store sikkerheds bur, og forsæderne er blevet udskiftet med racersæder fra Recaro, og har tilmed fået seks-punkts sikkerhedsseler. M-rattet er i Alcantara, ligesom man finder brændslukningsmidler i kabinen, som er standard i en Safety Car.

Vind billetter til den kommende film, Fast & Furious 5 med Pro-Street.dk! Deltag i konkurrencen her.
BMW 1-serie M Coupé som Safety Car, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.