fbpx

Bil Magasinet nr. 227

Sjældent har vi været så stolte af et blad som nr. 227, der er i kioskerne torsdag. Vi kører den rasende Ford Focus RS500, tester super-GTI’erne Renault Mégane RS og VW Scirocco R, og bringer de to hverdags-GTI’er, Mazda 3 MPS og Seat Léon Cupra R sammen på svenske landeveje i en hidsig duel.

Bil Magasinet nr. 227, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Monster-roadstere
Da vi skulle teste Ferrari California mod den let oversete, men monumentale Mercedes-Benz SL 63 AMG, styrtede det ned. Det gav gode billeder og lejlighed til at udnytte begge bilers klaptag i metal.

27 sider med det bedste af det bedste
Glæd dig til at møde blandt andet den nye Audi R8 GT, nyklassikeren Audi RS4 Avant, BMW M1, BMW X5 M og Mercedes-McLaren SLR i et forrygende power-tema.

På gaden
Denne måned med test af blandt andet BMW 530d, Opel Meriva 1,4, VW Golf 1,2 TSI, Peugeot 207 CC 1,6. Volvo C30 1,6D Drive, Toyota Auris 1,4 D-4D og Nissan Qashqai 1,5 dCi.

Bil Magasinet nr. 227, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

10 skøre Rolls-Royce
Fra gale arabere til en hotrod Silver Shadow med 1.300 hk og læderkabine.

Moment-uhyrene
Audi A8 4,2 TDI triller ud på landevejen sammen med Scanias kraftigste trækker. Den stiller med 16,4-liters V8-motor og 3.500 Nm ved 1.000 o/min…

Tillykke med de 100 år
Flot kavalkade med alle de vigtigste Alfaer.

Bil Magasinet nr. 227 er i kioskerne nu til 49,95 kr.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.