fbpx

Billeder af Mercedes-Benz SLS AMG Roadster

Nye billeder viser, at der ikke er  lang tid igen, før den åbne version af Mercedes’ AMG SLS står klar.

Billeder af Mercedes-Benz SLS AMG Roadster, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Roadster-udgaven af Mercedes-Benz SLS AMG kommer på gaden med cirka halvandet års forsinkelse i forhold til den lukkede SLS, som kom på markedet for omtrent et år siden. Den officielle præsentation kommer til at finde sted ved biludstillingen i Frankfurt til september, med lancering relativt kort tid efter.

På nuværende tidspunkt har AMG, som står for langt den største del af udviklingen, gang i de sidste finpudsninger og testkørsler. SLS AMG Roadster er blevet udsat for al slags vejr under ekstreme forhold rundt omkring i verden, og det fortæller jo med al tydelighed, at tyskerne har en ekstremt perfektionistisk tilgang til arbejdet med en bil af denne kaliber. 125 års erfaring fornægter sig da heller ikke.

Billeder af Mercedes-Benz SLS AMG Roadster, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Roadster og coupé er blevet udviklet parallelt med hinanden, og de deler naturligvis mange komponenter. Men en åben bil er i sagens natur en mere avanceret konstruktion, som kræver ekstra arbejde med karossen og også pladsforholdene som resultat af den medfølgende soft-top. Et stof-tag, der i øvrigt kan henholdsvis åbnes og lukkes på 11 sekunder ved hastigheder op til 50 km/t. “Ombygningen” til åben roadster betyder samtidig, at man må undvære de karakteristiske mågevinge-døre.

De billeder vi viser her er helt officielle, men som det så tydeligt fremgår, mangler der et par småting på testbilerne. Mon ikke modelbetegnelse og ikke mindst Stjernen på motorhjelmen er påført, når bilen står klar i Frankfurt…

[nggallery id=368]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.