fbpx

Billeder af kommende BMW M5 lækket

En deltager ved et preview-arrangement for den næste generation BMW M5 har været så venlig at dele hans billeder derfra med resten af verden.

Billeder af kommende BMW M5 lækket, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den næste BMW M5 er blevet tildelt en pæn mængde spalteplads rundt omkring på nettet på det sidste, og egentlig er det begrænset hvor meget vi efterhånden ikke ved om den. Basis-info skulle være mere eller mindre på plads, så vi ved med nogenlunde sikkerhed, at den fantastiske V10-motor er udgået, og ind er i stedet kommet en mere tidssvarende V8 med biturbo.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Sidste år kunne vi vise billeder af en lettere camufleret BMW M5 model F10, fra dens testkørsler på Nürburgring, og meget har sådan set ikke ændret sig siden. Men godt ser den ud. Det afslører et sæt billeder, der netop er blevet lækket på nettet, taget ved en forpremiere i Tyskland.

Billeder af kommende BMW M5 lækket, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ellers var det planlagt at den skulle præsenteres for første gang for offentligheden ved biludstillingen i Shanghai senere på måneden, men som det i dag mere er reglen end undtagelsen, kunne BMW ikke undgå, at noget blev lækket flere uger før det var planlagt.

Og som det fremgår af det fremviste eksemplars “nummerplade”, har BMW valgt at præsentere deres M5 som et koncept, men det er nok mere af formelle end af rent tekniske årsager.

For de russiskkyndige er der mere information at hente hos Transmissia, der var dem der i første omgang offentliggjorde billederne.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. Hold nu op hvor er den nice, kunne være fedt med et billede af fronten hvor man ikke kun ser den fra siden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.