fbpx

Biler i Bella: Streetfire.dk

Under bilmessen i Bella Center, Biler i Bella, havde vores venner fra Streetfire samlet en håndfuld biler og det klassiske babeteam.

Biler i Bella: Streetfire.dk, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En række gengangere var samlet og babeteamets fotostudie fik alle de besøgende til at mase sig gennem den mindste af tre gange, blot for at passere forbi studiet og lure på babesne.
Streetfire havde blandt andet et eksemplar af stuntkøreren Erik W.’s nye Corvette stående, et eksemplar med kulfiber dele.

-‘Ja, den er lavet i fuld kulfiber, det kan jeg godt garanteret. Det er en meget speciel model, som kun har kørt 120 km., og der bliver bygget 3 på verdensplan mener jeg Erik fortalte’, sagde Mikael Morell fra Streetfire.dk da vi var forbi deres stand.

Hen over året 2010 vil Streetfire levere en række bilshows, hvor det næste (Fast and Furious Carshow) er i Fredericia Messecenter den 23-25 april.
Hør Mikael fortælle om deres stand, bilerne og hele babeteamet i videoen herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.