Biler i Bella: Streetfire.dk

Under bilmessen i Bella Center, Biler i Bella, havde vores venner fra Streetfire samlet en håndfuld biler og det klassiske babeteam.

Biler i Bella: Streetfire.dk, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En række gengangere var samlet og babeteamets fotostudie fik alle de besøgende til at mase sig gennem den mindste af tre gange, blot for at passere forbi studiet og lure på babesne.
Streetfire havde blandt andet et eksemplar af stuntkøreren Erik W.’s nye Corvette stående, et eksemplar med kulfiber dele.

-‘Ja, den er lavet i fuld kulfiber, det kan jeg godt garanteret. Det er en meget speciel model, som kun har kørt 120 km., og der bliver bygget 3 på verdensplan mener jeg Erik fortalte’, sagde Mikael Morell fra Streetfire.dk da vi var forbi deres stand.

Hen over året 2010 vil Streetfire levere en række bilshows, hvor det næste (Fast and Furious Carshow) er i Fredericia Messecenter den 23-25 april.
Hør Mikael fortælle om deres stand, bilerne og hele babeteamet i videoen herunder:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!