fbpx

Biler i Bella: Shell FuelSave

Vi annoncerede i Torsdags med en pressemeddelelse om, at Shell lancerer en ny brændstoftype baseret på Blyfri 95.
Den hedder FuelSave og i Bella Centeret under Biler i Bella, havde de lavet en stor stand hvor du kunne dyste mod dine venner om at køre længst på en liter af dette nye brændstof.

Vi fik interviewet Per Ollikanen fra Shell, omkring deres produkt og deres store stand, som fik stor opmærksomhed fra publikum hver gang der skulle dystes om at køre langt på en liter.
-‘Hver gang vi sætter et nyt hold i gang med at dyste, tilslutter der sig en stor folkemængde for at kigge på. Og det er jo bare godt, for så får vi vores budskab ud om dette nye produkt’, sagde Per.

På standen kunne man køre mod sine venner i et par flotte Alfa Romeo biler med hele 200 hestekræfter.
Selve spillet gik i alt almindelighed ud på, at køre under gældende færdselsregler og kørte man for hurtigt, så kom der et blåt blink frem på skærmen, som symboliserede ordensmagten, ganske om havde det være en virkelig sitaution.
Derudover var der indlagt kørsel på motorvej og i by, og endda stoplys så man også skulle holde for rødt mm.

LÆS OGSÅ:
Video: Sommer i London = Supercar-Heaven 2011!

Et ganske underholdende element under bilmessen, som klart var et besøg værd!
Vinderen kom så på en tavle, opkaldt efter Top Gear, hvor topscoren kunne vinde en tankfuld benzin, til en værdi op til 500 kr.

Du kan se en video om dette lige her, og husk også at læse alt om Shell FuelSave Blyfri 95:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.