fbpx

Biler i Bella bugner af nyheder

Årets store biludstilling i Bella Center kan præsentere mere end 40 bilnyheder og danmarkspremierer. Det er bilnyheder for alle budgetter, fra små bybiler og praktiske familiebiler til klassiske luksusmærker og nye superbiler.

“Bella Center vil bugne af biler og nyheder i alle prisklasser. Og til forskel fra en udstilling på Statens Museum for Kunst, kan man købe alle værkerne her – biler,  motorcykler og udstyr,” fortæller udstillingschef Søren Lindquist.

Biler i Bella bugner af nyheder, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Udstillerne på Biler i Bella møder op med mere end 40 nyheder. For udstillingschefen et tegn på, at bilbranchen har skrabet finanskrisens bund og er på vej op med ny optimisme.

“Sandheden er jo, at mange mennesker slet ikke har oplevet, at få færre penge mellem hænderne under finanskrisen. Der er blevet holdt igen, men nu tyder meget på at forbrugerne letter foden lidt fra bremsen,” siger Søren Lindquist.

Og der er nok at kikke på og købe af.  Af de mange nyheder tegner de små biler og familiebilerne sig knap en tredjedel. Men også luksusbilerne og superbilerne er repræsenteret med alt fra Ferrari og Porche over den nye Jaguar XJ til
udstillingens nok vildeste og dyreste bil – den dansk designede og producerede Zenvo.

Publikum på Biler i Bella vil kunne opleve en lang række aktiviteter som konkurrencer, test af biler og elbiler og modeshow for MC-udstyr. Denne gang får motorcyklerne deres helt egen sektion på udstillingen.

Biler i Bella afholdes i dagene 18. – 21. marts 2010. Mere info på www.bileribella.dk

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.