fbpx

Biler i Bella 2013: De første billeder

Tak til Streetcup.dk for billeder

Bilmessen Biler i Bella 2013, byder på et hav af nye tiltag, for at gøre bilmessen ekstra attraktiv for de besøgende. Vi har allerede fået de første billeder derfra, som kan give dig et indblik i hvad du blandt andet kan opleve på messen.

Der vil være stor mulighed for både at opleve nye biler. Modeller som Lamborghini Aventador, Bentley Continental GT Speed, Lexus LS600 H Sport, Lotus Exige S, Aston Martin Vanquish, Zenvo ST1, McLaren MP4-12C er blandt udvalget.

Derudover er der også mere normale biler, og mere unikke som blandt andet en Formel 1 bil. Nissan viser blandt andet også deres Nissan Juke Nismo frem, for første gang i Danmark. For ikke at glemme den 6.000 hestekræfters Fuel Funny Car, eller alle motorcyklerne.

Biler i Bella 2013 finder sted den 21-24 marts 2013.

[nggallery id=502]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.