fbpx

Biler i Bella 2013: De første billeder

Tak til Streetcup.dk for billeder

Bilmessen Biler i Bella 2013, byder på et hav af nye tiltag, for at gøre bilmessen ekstra attraktiv for de besøgende. Vi har allerede fået de første billeder derfra, som kan give dig et indblik i hvad du blandt andet kan opleve på messen.

Der vil være stor mulighed for både at opleve nye biler. Modeller som Lamborghini Aventador, Bentley Continental GT Speed, Lexus LS600 H Sport, Lotus Exige S, Aston Martin Vanquish, Zenvo ST1, McLaren MP4-12C er blandt udvalget.

Derudover er der også mere normale biler, og mere unikke som blandt andet en Formel 1 bil. Nissan viser blandt andet også deres Nissan Juke Nismo frem, for første gang i Danmark. For ikke at glemme den 6.000 hestekræfters Fuel Funny Car, eller alle motorcyklerne.

Biler i Bella 2013 finder sted den 21-24 marts 2013.

[nggallery id=502]
LÆS OGSÅ:
2012 BMW M5 får 4x4

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.