fbpx

Biler for Alle 2011: VW nyheder

 

Den store bilmesse i Herning er godt i gang, og vi er efterhånden klar med billeder af nyhederne fra messen. Her er det VW’s nyheder.

Biler for Alle 2011: VW nyheder, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Foto: Mads Ovesen & Jeppe Søgaard

Dét koster den nye Up!
En af de helt store nyheder på messen og i Danmark, er VW’s nye discount minibil som de kalder for Up!. Up er en minibil i den helt lille klasse, der skal tage kampen op mod Spark og andre biler til under 100.000 kroner. Prisen for Up! starter allerede på 89.990 kroner, hvilket gør den lille bil yderst skarp på prisen!

Og selvom at Up starter på den pris, skal man ikke se forgæves efter fedt standard udstyr. Blandt andet er City Emergency Brake med i alle de tre forskellige udstyrs varianter, take up!, move up! og high up!.  CEB er et laser system, der bremser bilen ned hvis du kommer for tæt på den forankørende bil. ESP og ABS er ligeledes standard i bilen, sammen med servostyring og antispinsregulering. Og nu hvor bilens størrelse bliver kombineret med VW’s Blue Motion teknologi, lader det bilen køre mellem 22,2 til 23,8 km/l!

Under hjelmen på Up! findes 1,0-liters motore, hvor den mindste yder 60 hestekræfter og den største 75. Hvis du går all-in, og bestiller High Up! med automatgear, må du slippe 127.990 kroner for den lille bil.

[nggallery id=476]

En ny Beetle kan ses i Herning
Ikon og livstilsbilen VW Beetle er kommet i en ny variant. Og den er også at finde på Messecenter Hernings store biludstilling netop nu. Bilen er blevet moderniseret og opdateret siden den tidligere udgave, der udkom i 1998. Samtidig har VW sørget for, at beholde linierne på bilen, så den matcher den helt gamle Boble.

Biler for Alle 2011: VW nyheder, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den nye VW Beetle har fået en 1,6-liters TDI-motor, der får den til at køre 23,2 km/l i snit. Designet er blevet gjort mere maskulint, med blandt andet en lavere taglinie og en spoiler bagpå. En VW Beetle R udgave er også blevet vist frem tidligere, som vi håber på kommer i produktion.

Beetle er blevet 84 mm bredere end sin forgænger, men den har tabt 12 mm i højden. Og så er den blevet hele 152 mm længere! Den kommer i tre udstyrsvarianter: Beetle, Design og Sport. Alle modeller har individuelt interiør, men identisk er dog de tre runde instrumenter (speedometer, omdrejningstæller og tankindholdsindikator).
For 260.000 kroner kan den nye Beetle blive din, med en 1,2-liters TSI motor der yder 105 hestekræfter. Toppen af poppen sættes ind ved en 2,0-liters TSI-motor, der yder hele 200 hestekræfter. Prisen bliver dog også 385.000.

Se disse nyheder, samt mange andre, netop nu på Messecenter Hernings biludstilling – Biler for Alle 2011. Du kan også læse alle nyhederne vi har bragt fra Biler for Alle 2011 – lige her.

[nggallery id=477]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.