Biler for Alle 2011: Suzuki Swift Sport

 

Suzuki står klar med to nyheder i Danmark, hvor vi har kigget nærmere på Suzuki Swift Sport

Biler for Alle 2011: Suzuki Swift Sport, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Foto: Mads Ovesen & Jeppe Søgaard
136 hestekræfter i Swift Sport
Som taget ud fra verdens premieren i Frankfurt, står Suzuki Swift Sport klar på dansk grund. Det sker til Biler for Alle 2011 i Herning, netop nu. Swift Sport vises frem i to eksemplarer på messen. Under hjelmen fås en 1,6-liters benzinmotor med 136 hestekræfter. Det får den lille Swift til at køre til 100 km/t på 8,7 sekunder og topfarten sættes ind ved 195 km/t.

En seks-trins gearkasse fås med bilen, ligesom en Monroe sportsundervogn er standard. En større frontgrill og 17″ alufælge, sideskørter, tagspoiler og dobbeltudstødning bagpå er med til at gøre den ekstra attraktiv, for de unge købere. I kabinen er der bucketsæder med ekstra sidestøtte, pedaler i rustfri stål samt rat og gearknop i læder.

Biler for Alle 2011: Suzuki Swift Sport, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Biler for Alle 2011: Suzuki Swift Sport, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det koster den nye Suzuki Swift Sport
Prisen for den nye Suzuki Swift Sport er endnu ikke fastlagt, men det forventes at bilen får en pris på omkring 220.000 kroner. Bilen introduceres i Danmark til januar 2012, hvor udstyret er bredt. Xenon forlygter, fuldautomatisk klima, fartpilot, knap til start af motoren, nøglefri betjening af dørlåsene, ratbetjent cd-anlæg med USB indgang og Bluetooth er nogle af de ting du får med i bilen. Derudover er der selvfølgelig syv airbags og ESP.

Se denne nyhed, samt mange andre netop nu, på Messecenter Hernings biludstilling – Biler for Alle 2011. Du kan også læse alle nyhederne vi har bragt fra Biler for Alle 2011 – lige her.

[nggallery id=480]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!