fbpx

Biler for Alle 2011: Opel Zafira Tourer

 

Opel står klar på messen med to nyheder. Her kigger vi nærmere på familiebilen, Opel Zafira Tourer.

Biler for Alle 2011: Opel Zafira Tourer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Foto: Mads Ovesen & Jeppe Søgaard
Teknik fra Insignia og Astra
Den nye Opel Zafira Tourer vises frem på messen i Herning, netop nu. Den nye Zafira kommer dog først på gaden i Danmark til januar næste år, mens de andre lande allerede får den i slutningen af dette år. Zafira Tourer havde sin officielle debut på Frankfurt messen i september, hvor den helt nyudviklede bil blev vist frem for første gang.

Opel Zafira Tourer får sine stærke sider fra Insignia og Astra, hvor blandt andet forhjulsophænget og dele af kabinen er hentet fra Insignia, mens baghjulsophænget med Watts led er taget fra Astra.

Biler for Alle 2011: Opel Zafira Tourer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Biler for Alle 2011: Opel Zafira Tourer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Design fra el-bil
Der er kommet et nyt sædekoncept i kabinen, som tilbyder plads op til syv personer. Som noget nyt, kan den bagerste sæderække lægges ned i gulvet, mens række nummer to består af tre helt individuelle sæder, som kan foldes sammen eller helt fjernes fra kabinen. Derudover er det muligt at gøre komforten ekstra stor, hvis man er fire personer på tur, da det midterste sæde i række to kan foldes sammen, og bruges som armlæn. Og som vi kender det fra Meriva, kan de to yderste sæder rykkes fem centimeter ind mod midten af bilen.
Hvis du kun sætter fem sæder i brug (forsæderne og række to), rummer Opel Zafira Tourer hele 710 liter bagagerumsplads. Og vil du have endnu mere plads, og derfor kun benytter forsæderne, så er der hele 1860 liters bagagerumsplads.

Zafira Tourer er inspireret af el-bilen, Opel Ampera. Det markantet frontdesign gør at bilen skiller sig ud i segmentet, men samtidig matcher den nye el-bil. På motorsiden er det dog ikke elektriske ting vi har med at gøre. Men i stedet kommer der en 1,4-liters benzin turbomotor, på enten 120 eller 140 hestekræfter. På dieselsiden kommer en 2,0-liters CDTI med enten 110, 130 eller 165 hestekræfter.
Se denne nyhed, samt mange andre netop nu, på Messecenter Hernings biludstilling – Biler for Alle 2011. Du kan også læse alle nyhederne vi har bragt fra Biler for Alle 2011 – lige her.

[nggallery id=487]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.