fbpx

Biler for Alle 2011: Opel Ampera

 

Biler for Alle har en deltager, som både har vundet titlen som Årets bil i Danmark og som er en nyhed på messen, nemlig Opel Ampera!

Biler for Alle 2011: Opel Ampera, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Foto: Mads Ovesen & Jeppe Søgaard
Vandt Årets bil i Danmark 2012
I konkurrencen om at blive Årets bil i Danmark, var det Opel Ampera der løb afsted med førstepladsen foran den nye BMW 1-serie på anden pladsen og Ford Focus på tredje pladsen. Og det er trods en startpris på næsten 600.000 kroner. Og det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi i Danmark er afgiftpræget, hvilket betyder at selv samme bil kan fås i nabolandende til 340.000 kroner i Norge og 325.000 i Tyskland.

LÆS OGSÅ: Tysk politi får elbiler i flåden!

Opel Ampera er en el-bil, som kan lades op via et normalt 220/240 volt  stik. Og udelukkende på batteriet, kan bilen køre op til 80 kilometer alene på strømmen. På brændstofsiden er der en 1,4-liters benzin motor under hjelmen, som slår til ved større hastigheder. Læs meget mere om Opel Ampera i denne artikel. Se denne nyhed, samt mange andre netop nu, på Messecenter Hernings biludstilling – Biler for Alle 2011. Du kan også læse alle nyhederne vi har bragt fra Biler for Alle 2011 – lige her.

[nggallery id=479]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.