fbpx

Biler for Alle 2011: Mercedes-Benz B-klasse

Mercedes-Benz har to nyheder med til dig, på bilmessen i Herning. Her er det den nye B-klasse, som vi har set nærmere på.

Biler for Alle 2011: Mercedes-Benz B-klasse, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Foto: Mads Ovesen & Jeppe Søgaard
Oplev B-klassen for første gang på dansk grund
Med skarpe priser fra bare 349,900 kroner, gør B-klassen sig fra start meget attraktiv. Mercedes-Benz’s nye prispolitik gør nemlig, at de kan tilbyde forbrugerne ekstra billige biler, med mere udstyr, end tidligere. Og efter den havde verdens premiere på biludstillingen i Frankfurt, er den nu til at finde på dansk jord, under bilmessen Biler for Alle 2011 i Herning.

Den nye B-klasse lanceres i Danmark allerede den 20 november 2011. B-klasse får tilnavnet Compact Sports Tourer, og den er blevet 46 mm lavere trods kabinen er blevet mere rummelig. Længden er nemlig forøget med 86 mm i forhold til forgængeren. Det betyder mere plads til passagererne på bagsædet, mere end du fx finder i E- og S-klassen!

Biler for Alle 2011: Mercedes-Benz B-klasse, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Biler for Alle 2011: Mercedes-Benz B-klasse, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En ny benzinmotor (M 270) er lagt på tværs i motorrummet på B-klassen. Det er en 1.6-liters motor med direkte indsprøjtning samt turbo. I Mercedes-Benz B180 udgaven yder motoren 122 hestekræfter og har et moment på 200 Nm hvor du i B200 udgaven har 156 hestekræfter at gøre godt med samt et moment på 250 Nm.

Du kan læse meget mere om den nye Mercedes-Benz B-klasse lige her. Se denne nyhed, samt mange andre netop nu, på Messecenter Hernings biludstilling – Biler for Alle 2011. Du kan også læse alle nyhederne vi har bragt fra Biler for Alle 2011 – lige her.

[nggallery id=489]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.