fbpx

Biler for Alle 2011: Honda Civic

 

Honda står klar med en stor nyhed på deres stand. Der er tale om den nye Honda Civic, som bliver vist frem for første gang på dansk grund.

Biler for Alle 2011: Honda Civic, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Foto: Mads Ovesen & Jeppe Søgaard
Fås med en 150 hestekræfters dieselmotor
Den nye Honda Civic er endelig landet på dansk jord. Og Honda viser den frem på deres stand i Herning, under messen Biler for Alle 2011. Bilen står klar i Hal G, hvor Honda med glæde viser den frem, selvom den først lanceres i Danmark i slutningen af Januar 2012.

Honda udtaler sig om den nye Civic med, at man satser på primært at sælge den på leasing. Der er nemlig en stor efterspørgsel på køb af bilen, med netop sådan en aftale. Direktør Mikael Larsen fortæller:

“Vi har valgt fortsat også at satse på privatleasing, da vi oplever en stigende interesse for at handle bil på et leasing setup, hvor der ikke er nogle ubekendte. Vi står med en ny Civic, som har taget store skridt i forhold til forgængeren. Det gælder specielt på interiørsiden, hvor Honda’s ingeniører virkelig har gjort sig umage for at give kunderne en premium følelse. Dog har der samtidig været fokus på at holde fast i de medrivende køreegenskaber, som giver en dejlig sporty fornemmelse, hvilket den nuværende Civic har høstet megen ros for.”
Den nye Honda Civic kommer med en kraftig i-DTEC diesel motor der yder 150 hestekræfter. Og Honda lover, at den nye Civic vil føles præcis og kontant i styretøjet.

1,8 Sport er mest eftertragtet
Da efterspørgslen på netop 1,8 Sport udgaven af Honda Civic er ekstra stor, har Honda gjort sig umage for at finde den korrekte pris på netop denne udgave. Det betyder at du kan få den nye Honda Civic på kontantkøb for 282.900 kroner, mens leasing kan klares for 2900 kroner om måneden.

Biler for Alle 2011: Honda Civic, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Biler for Alle 2011: Honda Civic, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Importøren forventer at en del kunder vil synes godt om den 2,2-liters diesel, som med en Sport pakke kan leases for 3400 kroner om måneden. Se disse nyheder, samt mange andre, netop nu på Messecenter Hernings biludstilling – Biler for Alle 2011. Du kan også læse alle nyhederne vi har bragt fra Biler for Alle 2011 – lige her.

[nggallery id=478]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.