fbpx

Biler for Alle 2011: Det her kan du også opleve

Biler for Alle er ved at tage hul på den sidste weekend i denne omgang. Og vi har samlet en lille smule af det, du også kan se på messen.

Biler for Alle 2011: Det her kan du også opleve, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Nye store koncepter
Biler for Alle 2011 er ved at tage hul på den sidste del af messens varighed. Rigtig mange besøgende har været forbi messen, der har tilbudt alle aldersgrupper noget for pengene. Udstillingen har bragt nye koncepter til den danske bilverden, hvor blandt andet en helt ny Car-Walk blev sat i spil. Det giver lidt sig selv, hvad denne Car-Walk havde at byde på. For ligesom vi kender det fra menneske-modellernes verden, så gik bilerne ligeledes “Cat-walk” ned af denne Car-Walk, mens de blev vist frem.

Regnskoven
Et andet koncept der blev prøvet af, var “Den grønne hal”, også kaldet “Regnskoven”. Her kunne et hav af el-biler opleves, hvor elbilimportøren Better Place blandt andet også holdt til. Blandt eksotiske planter og junglelyde, kunne man komme helt tæt på den nye Renault Fluence Z.E. Better Place og Renault, tilbød samtidig at de besøgende kunne få en prøvetur i den nye el-bil. Og det benyttede rigtige mange sig af. Marketingkonsulent Louise Henriques fortæller:
– I løbet af messens første weekend nåede 515 besøgende at prøvekøre Renault Fluence Z.E., Interessen for de miljøvenlige biler har været enorm og stemningen utrolig positiv. Det tyder på at danskerne er klar til at tage elbilerne til sig

Se stemningsvideo fra Biler for Alle 2011, lige her:
[youtube]WdFdVjlRe6E[/youtube]

Kendisser til bilmesse
Blandt de mere end 300 bilnyheder, hvor 19 havde danmarkspremiere og syv skandinaviske premiere, var det også muligt at opleve en række kendisser. Anders Breinholt stod blandt andet for at præsentere den nye VW Up! samt den nye VW Beetle. Begge biler var hentet hjem til Danmark, direkte fra biludstillingen i Frankfurt.

– Det er meget sjovt, at jo ældre man bliver, jo mere kedeligt kører man bil. Ikke fordi jeg nogensinde har haft råd til en sportsvogn, men jeg har da drømt om en. Nu kører jeg bare i en fornuftig stationcar, fortalte den bilglade drengerøv, Anders Breinholt til Ritzau under sit besøg på messen.

Biler for Alle 2011: Det her kan du også opleve, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Biler for Alle 2011: Det her kan du også opleve, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Bokser og DJ
Danmarks bokselegende Brian Nielsen, var at finde hos Pava, hvor han delte autografer ud til de besøgende. Hos Kia havde man hyret DJ Kato, til at give en lille koncert for de fremmødte. Julie Zangenberg fra TV2’s “Zulu Djævleræs” samt “Live fra Bremen” var ligeledes til bilmessen hos Citroën. Hun gav også autografer til de besøgende, som hun i øvrigt gør igen om lørdagen i den sidste weekend.

Thorkild Tyrring var også forbi, og måtte sande at bilmessen var den flotteste og mest charmerende biludstilling han nogensinde har set i Danmark.
Her er alt, hvad et bilhjerte kan begære – både Disneys Biler 2-univers for børn, drømmebiler for drengerøve, de fornuftige, bilnyhederne og så det meget spændende regnskovsområde med grønne biler. Det var helt fantastisk og absolut anbefalelsesværdig at besøge bilmessen i Herning

Biler for Alle 2011: Det her kan du også opleve, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Mclaren MP4-12C kørte på banen
Den første af weekenderne bød Sports Car Event muligheden for, at man kunne komme ud og køre i sin drømmebil for et mindre beløb. Priserne var fra 200 kroner og op til 1500 kroner, alt efter hvilken vogn man ville ud i. Blandt udvalget kunne man vælge den super hurtige Mclaren MP4-12C, der for første gang på dansk jord gav ture til publikum. 15 ture pr dag var dog sat ind, for netop denne vogn, hvilket var med til at gøre det endnu mere eksklusivt.
Børnecanserfonden fik gavn af overskuddet fra dette show, der foregik bag messecenteret på en bane. Søndag den 23 oktober, var dog sidste mulighed for at få en tur i en af bilerne.

DM i rally
I forbindelse med messen, afholdes sidste del af Mekonomen Rally Championship 2011. Dele af banen samt hal D vil være præget af rallybiler og larmende motorer, når de cirka 70 kørere giver den gas på udendørsarealet bag udstillingshallerne. Det hele starter om fredagen fra klokken 15, og slutter lørdag klokken 17. Du kan læse mere om programmet og se en oversigt over rallybanen, lige her.

Du kan også læse alle nyhederne vi har bragt fra Biler for Alle 2011 – lige her.

Husk at besøge vores Facebook side, hvor vi har uploadet mange flere billeder fra messen.

[nggallery id=490]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. Skal efter planen derhen nu på søndag – ved i om det er turen værd, selvom det er messens sidste dag? Ser under alle omstændigheder frem til at “føle” de spændende nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.