fbpx

Biler i Bella 2013: Porsche Cayman S

 

Porsche har taget Cayman S med til Bella Centeret. En fræk hvid sag!

 

Biler i Bella 2013: Porsche Cayman S, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ny Cayman S

Biler i Bella 2013 byder på en række nye modeller, som har danmarkspremiere på denne messe. Her i blandt er der en model fra Porsche – nemlig den nye Porsche Cayman S.

Cayman S er en Boxster med tag, som har plads til to personer. Den koster fra 1,394.144 kroner. Udstillingsmodellen koster dog 1.799,278 kroner.

 

LÆS OGSÅ: Biler i Bella 2013: Mere show, færre mærker

 

Under hjelmen har Porsche Cayman S en 3,4-liters motor med 325 hestekræfter og en 7-trins PDK gearkasse. Blandt ekstraudstyret på denne model, kan blandt andet nævnes de 20″ Carrera Classic fælge, til 55.692 kroner!

 

Praktisk info
Biler i Bella føles som et stort show denne gang – med mange nyheder og mange nye tiltag og oplevelser samt nye aktiviteter. Det er dog ikke alle mærker, som er mødt op. Volkswagen, Ford og Audi er ikke med i år.
Det er dog værd at kigge forbi herude! Der er noget for en hver smag.

Biler i Bella 2013 holder åben i weekenden 21-24 marts 2013. Der er åben lørdag og søndag fra 10-18. Priserne er også ret fede, da det kun koster 45 kroner for børn (4-12 år) og 90 kroner for voksne.

 

[nggallery id=634]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.