Biler i Bella 2013: Opel Adam og Cascada

 

Både Cascada og Adam er nyheder hos Opel

Biler i Bella

Cascada møder Adam
Biler i Bella 2013 byder på en række nye modeller, som har danmarkspremiere på denne messe. Her i blandt er der to nyheder hos Opel – nemlig den åbne Cascada og livstilsbilen Adam.

 

Cascada er en åben cabriolet, som er lidt en blanding af Astra og Insignia i en åben form. En cabriolet, som formentlig får ret god succes i Danmark. Adam skal tage kampen op, mod biler som Fiat 500 og andre biler i det segment af livstilsbiler.

 

LÆS OGSÅ: Biler i Bella 2013: Mere show, færre mærker

Prisen for Cascada kender vi ikke, men Adam kan fås fra 149.990 kroner. Adam kan bygges på rigtig mange måder, for at sikre at du ikke får en Adam, som er magen til naboens!

 

Praktisk info
Biler i Bella føles som et stort show denne gang – med mange nyheder og mange nye tiltag og oplevelser samt nye aktiviteter. Det er dog ikke alle mærker, som er mødt op. Volkswagen, Ford og Audi er ikke med i år.
Det er dog værd at kigge forbi herude! Der er noget for en hver smag.

 

Biler i Bella 2013 holder åben i weekenden 21-24 marts 2013. Der er åben lørdag og søndag fra 10-18. Priserne er også ret fede, da det kun koster 45 kroner for børn (4-12 år) og 90 kroner for voksne.

 

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!