fbpx

Biler i Bella 2013: Opel Adam og Cascada

 

Både Cascada og Adam er nyheder hos Opel

Biler i Bella 2013: Opel Adam og Cascada, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Cascada møder Adam
Biler i Bella 2013 byder på en række nye modeller, som har danmarkspremiere på denne messe. Her i blandt er der to nyheder hos Opel – nemlig den åbne Cascada og livstilsbilen Adam.

 

Cascada er en åben cabriolet, som er lidt en blanding af Astra og Insignia i en åben form. En cabriolet, som formentlig får ret god succes i Danmark. Adam skal tage kampen op, mod biler som Fiat 500 og andre biler i det segment af livstilsbiler.

 

LÆS OGSÅ: Biler i Bella 2013: Mere show, færre mærker

Prisen for Cascada kender vi ikke, men Adam kan fås fra 149.990 kroner. Adam kan bygges på rigtig mange måder, for at sikre at du ikke får en Adam, som er magen til naboens!

 

Praktisk info
Biler i Bella føles som et stort show denne gang – med mange nyheder og mange nye tiltag og oplevelser samt nye aktiviteter. Det er dog ikke alle mærker, som er mødt op. Volkswagen, Ford og Audi er ikke med i år.
Det er dog værd at kigge forbi herude! Der er noget for en hver smag.

 

Biler i Bella 2013 holder åben i weekenden 21-24 marts 2013. Der er åben lørdag og søndag fra 10-18. Priserne er også ret fede, da det kun koster 45 kroner for børn (4-12 år) og 90 kroner for voksne.

 

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.