fbpx

Biler i Bella 2013: Mange nyheder ved Renault

 

Både Renault og Dacia mærkerne er til at finde, hos Renault

 

Biler i Bella 2013: Mange nyheder ved Renault, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Renault har mange nyheder i Bella Center
Biler i Bella 2013 byder på en række nye modeller, som har danmarkspremiere på denne messe. Her i blandt er der en længere række af nyheder hos Renault – hvor Dacia mærket også har fundet sin plads.

Dacia er et nyt mærke her i Danmark, og Renault har bragt et par modeller med på deres stand i Bella Center. En Dacia Lodgy, som den på billedet, kan fås i en syv-personers udgave for 164.900 kroner.

LÆS OGSÅ: Biler i Bella 2013: Mere show, færre mærker

Dacia mærket er ikke kendt for at være de bedste på sikkerhed. Men vil man have en bil med plads til billige penge, så er det nye Dacia mærke et oplagt valg. Mon de får succes her i Danmark?

Praktisk info
Biler i Bella føles som et stort show denne gang – med mange nyheder og mange nye tiltag og oplevelser samt nye aktiviteter. Det er dog ikke alle mærker, som er mødt op. Volkswagen, Ford og Audi er ikke med i år.
Det er dog værd at kigge forbi herude! Der er noget for en hver smag.

Biler i Bella 2013 holder åben i weekenden 21-24 marts 2013. Der er åben lørdag og søndag fra 10-18. Priserne er også ret fede, da det kun koster 45 kroner for børn (4-12 år) og 90 kroner for voksne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.