fbpx

Biler i Bella 2013: Hyundai Santa Fe

 

Ny udgave af Santa Fe er blevet klar. Den kan du opleve på Biler i Bella 2013

 

Biler i Bella 2013: Hyundai Santa Fe, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Santa Fe er klar på Biler i Bella 2013
Biler i Bella 2013 byder på en række nye modeller, som har danmarkspremiere på denne messe. Her i blandt er der en model fra Hyundai – nemlig den nye Hyundai Santa Fe.

Santa Fe er netop blevet klar, og kan derfor opleves på messen. Prisen for denne store SUV/Offroader lægger på næsten 800.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Biler i Bella 2013: Mere show, færre mærker

Under hjelmen har Hyundai Santa Fe en 2,2-liters CRDI motor med 197 hestekræfter og 436 Nm. Blandet kørsel kan klares med et forbrug på 14,9 km/l, og prisen for udstillingsbilen lander på 739.995 kroner.

Praktisk info
Biler i Bella føles som et stort show denne gang – med mange nyheder og mange nye tiltag og oplevelser samt nye aktiviteter. Det er dog ikke alle mærker, som er mødt op. Volkswagen, Ford og Audi er ikke med i år.
Det er dog værd at kigge forbi herude! Der er noget for en hver smag.

Biler i Bella 2013 holder åben i weekenden 21-24 marts 2013. Der er åben lørdag og søndag fra 10-18. Priserne er også ret fede, da det kun koster 45 kroner for børn (4-12 år) og 90 kroner for voksne.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.