Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Biler i Bella 2013: Citroen DS3 Cabriolet

 

Citroen har en åben udgave af DS3 med på messen

Biler i Bella 2013: Citroen DS3 Cabriolet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Åben nyhed fra Citroen
Biler i Bella 2013 byder på en række nye modeller, som har danmarkspremiere på denne messe. Her i blandt er der en model fra Citroen – nemlig den nye Citroen DS3 Cabriolet.

DS3 Cabriolet byder på åben himmel, uden at du mister taget fuldstændig. Modellen på standen er ikke meget dyrere end basis udgaven. Prisen for udstillingsmodellen ender på 363.790 kroner, mens basis udgaven kan fås fra 335.900 kroner.

LÆS OGSÅ: Biler i Bella 2013: Mere show, færre mærker

Citroen DS3 THP 155 Cabriolet byder på en 1,6-liters (1598 ccm) firecylinderet motor, som yder 156 hestekræfter med 240 Nm. Den har en seks-trins manuel gearkasse, og går 16,9 km/l ved blandet kørsel.

Praktisk info
Biler i Bella føles som et stort show denne gang – med mange nyheder og mange nye tiltag og oplevelser samt nye aktiviteter. Det er dog ikke alle mærker, som er mødt op. Volkswagen, Ford og Audi er ikke med i år.
Det er dog værd at kigge forbi herude! Der er noget for en hver smag.

Biler i Bella 2013 holder åben i weekenden 21-24 marts 2013. Der er åben lørdag og søndag fra 10-18. Priserne er også ret fede, da det kun koster 45 kroner for børn (4-12 år) og 90 kroner for voksne.

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.