fbpx

Biler i Bella 2013: Bentley Continental GT Speed

 

Ny stor Continental GT fra Bentley!

 

Biler i Bella 2013: Bentley Continental GT Speed, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Biler i Bella 2013 byder på en række nye modeller, som har danmarkspremiere på denne messe. Her i blandt er der en model fra Bentley- nemlig den nye Bentley Continental GT Speed.

Den fylder en del, når man står ved siden af den. Og på siden er et W12 mærke. Så den flytter sig nok ret godt, taget dens størrelse i betragtning.

 

LÆS OGSÅ: Biler i Bella 2013: Mere show, færre mærker

 

Under hjelmen har Bentley Continental GT Speed en stor 6,0-liters (5998 ccm) W12 motor med 625 hestekræfter og 800 Nm. 0-100 rammes efter 4,2 sekunder!

Bentley Continental GT Speed forbliver nok en drøm for de fleste, da den lander på en pris fra 4.495.000 kroner.

 

Praktisk info
Biler i Bella føles som et stort show denne gang – med mange nyheder og mange nye tiltag og oplevelser samt nye aktiviteter. Det er dog ikke alle mærker, som er mødt op. Volkswagen, Ford og Audi er ikke med i år.

Det er dog værd at kigge forbi herude! Der er noget for en hver smag.

Biler i Bella 2013 holder åben i weekenden 21-24 marts 2013. Der er åben lørdag og søndag fra 10-18. Priserne er også ret fede, da det kun koster 45 kroner for børn (4-12 år) og 90 kroner for voksne.

[nggallery id=627]

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.