Bilen blev afsløret på under ét minut!

I går smed vi et billede på vores Facebook side af en bil, og en yderst køn model. Spørgsmålet gik på hvilken bil det var – det blev afsløret på under ét minut!

Bilen blev afsløret på under ét minut!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vores Facebook medlemmere må siges at være ret aktive. Lige omkring klokken 23:00 i går, smed vi et billede online af en bil med en køn model. Samtidig stillede vi spørgsmålet:”Gæt en bil…”. Der gik under et minut før bilen var afsløret af det korrekte gæt, som netop gik på en Dodge Viper SRT10.
Det var brugeren Nickolai Anthonsen der var kvikkest på tasterne.

Vi har desværre ingen præmie til den første, men kan dog afsløre en række detaljer om pigen og ikke mindst bilen. Dame-modellen hedder Halie, og ses på det første billede i meget lidt tøj foran den hvide bil. Bil-modellen er en Dodge Viper SRT 10, i en tunet udgave.
Viperen har fået opgraderinger fra blandt andet Dallas Performance, DTA, ADV.1 Wheels og Rogue Status. Dallas Performance har forøget kræfterne i bilen, så den nu yder hele 1500 hestekræfter! En ny kobling skulle dog til for at temme de mange kræfter, samt et nyt spærredifferentiale bagpå. ADV.1 Wheels har stået for fælgene, som er et sæt sorte ADV7 fælge, mens Rogue Status har stået for hjemmelavet anlæg og interiør på bilen.

Hvis du selv vil være først på tasterne næste gang vi sætter gang i en gætteleg, så kan du blive ven med os på Facebook, og få alle vores nyheder direkte ind på din profil!

[nggallery id=470]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!