fbpx

Bilen blev afsløret på under ét minut!

I går smed vi et billede på vores Facebook side af en bil, og en yderst køn model. Spørgsmålet gik på hvilken bil det var – det blev afsløret på under ét minut!

Bilen blev afsløret på under ét minut!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vores Facebook medlemmere må siges at være ret aktive. Lige omkring klokken 23:00 i går, smed vi et billede online af en bil med en køn model. Samtidig stillede vi spørgsmålet:”Gæt en bil…”. Der gik under et minut før bilen var afsløret af det korrekte gæt, som netop gik på en Dodge Viper SRT10.
Det var brugeren Nickolai Anthonsen der var kvikkest på tasterne.

Vi har desværre ingen præmie til den første, men kan dog afsløre en række detaljer om pigen og ikke mindst bilen. Dame-modellen hedder Halie, og ses på det første billede i meget lidt tøj foran den hvide bil. Bil-modellen er en Dodge Viper SRT 10, i en tunet udgave.
Viperen har fået opgraderinger fra blandt andet Dallas Performance, DTA, ADV.1 Wheels og Rogue Status. Dallas Performance har forøget kræfterne i bilen, så den nu yder hele 1500 hestekræfter! En ny kobling skulle dog til for at temme de mange kræfter, samt et nyt spærredifferentiale bagpå. ADV.1 Wheels har stået for fælgene, som er et sæt sorte ADV7 fælge, mens Rogue Status har stået for hjemmelavet anlæg og interiør på bilen.

Hvis du selv vil være først på tasterne næste gang vi sætter gang i en gætteleg, så kan du blive ven med os på Facebook, og få alle vores nyheder direkte ind på din profil!

[nggallery id=470]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.