fbpx

Bildrenge bag tøjsucces

Læs historien om Rossmanns Destiny

 

Bildrenge bag tøjsucces, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Rossmanns Destiny
Hvis du har været til Fast and Furious Car Show 2012 i Fredericia for nylig, eller fulgt med i dette års omgang af det store TV-fænomen ‘Big Brother’, så har du formentlig lagt mærke til et tøjfirma med navnet ‘Rossmanns Destiny’. Vi mødte dem til et bilshow i Bella Centeret, hvor de udstillede et par sprøde øser og lækkert tøj.

 

Med hang til hurtige biler og en omgangskreds af lækre tøser, er en hård fortid også en del af deres historie. Efter mange års fraskillelse, mødte de to barndomsvenner Rossen og Manne hinanden igen, som besluttede at nu skulle der ske noget nyt.

 

Kører i fede biler
Til daglig er livet præget af høj kvalitet og luksus, hvorfor at deres bilpark heller ikke er kedelig. Manne kører til daglig rundt i en BMW 740d, som han elsker at cruise i. Bilen tilbyder ham ligeledes alt det luksus han ønsker sig, og derfor faldt hans valg på denne bil.

 

Rossen kører i en noget mindre, men samme fabrikant, BMW 335i med bi-turbo. En bil der har en god fart, og med en hvid læderkabine er det en lille racer.

 

Kendisser i vennekredsen
Ved deres sidste deltagelse i Fast and Furious Car Show 2012, havde Rossmanns Destiny fået en række kendisser til at være på deres tøjstand. Her var blandt andet ‘Familien fra Bryggen’, den kendte elektroniske DJ ‘Mary Swan’ samt eventpiger som skabte opmærksomhed over standen.

 

Sælger kun hvad de kan stå inden for
Et af højdepunkterne hos Rossmanns Destiny er, at de kun sælger tøj som de selv kan stå inden for. Her er både design og materialevalg nøje udvalgt af dem begge.

“Det gør at kvaliteten på vores tøj er højere end en standard t-shirt, og derfor er prisen også herefter. Men vi vil godt kunne stå indenfor det vi sælger, så derfor er vores priser lidt højere end normalen”.

 

[nggallery id=737]

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.