fbpx

Bil Magasinet nr. 233

2011 bliver et godt år for alle bilentusiaster. Bil Magasinet nr. 233 varmer godt op, med deres første nummer i det nye år. Bil Magasinet nr. 233 er allerede på gaden.

Bil Magasinet nr. 233, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Nyheder i BM 233
– Bentley GT
– Range Rover TDV8
– Volvo V60 R-Design
– Hyundai Genesis Coupé

Firmabiler i store mængder
Du har også muligheden for at læse om alle de mange leasing biler som netop er kommet tilbage på marked igen. Hvad skal man holde øje med, hvilke modeller får du mest for pengene og hvilke skal du gå forbi i udstillingen. Når du så har set på de brugte muligheder, tester Bil Magasinet også de to nyeste muligheder på marked for firmabiler. Faceliftet Ford Mondeo og VW Passat.

Bil Magasinet nr. 233, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Bedste Biler, Basta!
Bil Magasinets svar på P3Guld. Her finder Bil Magasinet de bedste biler 2010 i følgende klasser:
– Mikro/Miniklassen
– Golfklassen
– Prestigeklassen
– Firmaklassen
– Luksusklassen
– MPV
– SUV
– Sportsvogn
– Årets joker
– Årets citron (Ikke den pris man drømmer om som producent!)

Nogle af de biler som er med i opløbet er blandt andet Audi A1, Peugeot RCZ, Opel Meriva, Mercedes-Benz SLS AMG, Mini Contryman, VW Golf R og VW Polo. Glæd dig til at se vinderne.

Bil Magasinet nr. 233, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Når A8 og S-Class bliver for kedeligt
Mikkel Thomsager tester de to nyeste 4-dørs Coupéer fra de to producenter. Mercedes-Benz CLS og Audi A7 Sportback. To modeller som skal tilføje mere sport til luksus klassen. Direktørens to valgmuligheder. Hvilken vælger han mon!

Helt tæt på Bil Magasinets egne biler
Læs hvorfor du kan finde en Saab 900 Turbo, Lancia Kappa og Volvo 740 GL ude foran redaktionen. Har de mon alle klaret vinteren uden problemer!

Bil Magasinet nr. 233, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

30 år med quattro fra Audi
Bil Magasinet tester den helt nye Audi quattro Concept samt den gamle Sport quattro som startet hele eventyret for quattro og Audi. Men bedst som du har læst artiklen færdig sidder du med øjnene på den smukke Audi R8 GT med 560 Hk.

[nggallery id=296]

Der ikke andet for end at smutte ned til din nærmeste kiosk og købe det nyeste nummer af Bil Magasinet. Pris kr. 49,95,-

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.