fbpx

Bedste Super Bowl reklamer gennem tiden

På søndag er det endnu engang tid til et af årets største højdepunkter inden for sport. Super Bowl XLV 2011. Vi har samlet nogle af de bedste reklamer fra tidligere år. Se dem i denne artikel.

Bedste Super Bowl reklamer gennem tiden, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Super Bowl er et af de events som ses af flest mennesker over hele verden. Forstil dig så hvor mange amerikanere der sidder og ser kampen. Det er derfor utroligt dyrt, men godt, at kunne få sit logo vist i pauserne. Dette har medført nogle gode og unikke reklamer. Og de bliver kun bedre år for år.

Vi har samlet de sidste års bedste reklamer, der omhandler biler. Se dem alle neden for. Til sidst kan du varme lidt op til dette års Super Bowl med nogle teasere til dette års pauser under kampen.

En mand har et standpunkt. Se Dodge Super Bowl reklame (2010)

VW er kendt for deres lege når man ser en Bobble. Dette var deres tema sidste år (2010)

 

Audi Green Police reklame (2010)

Cars.com er en amerikansk hjemmeside, som de sidste par år har haft nogle reklamer med. Dette er dog deres bedste (2010)

Bridgestone har også haft reklamer med i mange år. Her er deres fra sidste år og de er klar igen i år. Se deres teaser for 2011 længer nede (2010)

Endnu en Audi Super Bowl reklame (2009)

Toyotas reklame fra Super Bowl (2008)

Audi har lavet en del Super Bowl reklamer. Her for Audi R8 (2006)

De forskellige producenter har fundet en måde at holde os opmærksom på deres reklamer, ved at ligge små teasere ud på YouTube. Se nogle af dem neden for, som ligger op til kampen søndag aften.

Kia Super Bowl teaser (2011)

VWs Super Bowl teaser for VW Beetle 2012, som snart bliver afsløret (2011)

Audi har også sendt en teaser ud for deres Super Bowl 2011 reklame (2011)

VW har endnu en reklame klar til i år. Se teaseren her (2011)

Bridgestones teaser for deres reklame på søndag (2011)

Efter søndag samler Pro-Street.dk de bedste reklamer. Så kan du få et overblik over dette års Super Bowl reklamer, der omhandler biler. God kamp på søndag.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.