fbpx

Babes, blondiner og store bryster

Så er det store bilshow, Scandinavian Custom Show 2010 overstået. Et fedt arrangement med masser af fede biler fra både Danmark og andre af verdens lande. Og traditionen tro, var der også masser af eventpiger, der viste mere hud end før.

Babes, blondiner og store bryster, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Som altid var der til Scandinavian Custom Show 2010 en hulens masse flotte babes. Alle havde til formål at reklamerer for de forskellige udstillere, eller sælge nogle ting. Og den var sten sikker at det solgte, for hver gang der stod en pige klar til at få taget billeder, så strømmede folk til.

Streetfire havde en masse nye ansigter med på showet, der var placeret rundt om på messen på skift. Nogle i indgangen til at tage i mod gæsterne, andre susede rundt på el-køretøjer mens de sidste var klar på at få taget billeder sammen med publikum eller op af de ting publikum ønskede det.

Babes, blondiner og store bryster, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Babes, blondiner og store bryster, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

[nggallery id=259]

Der kommer flere artikler til i løbet af ugen, så det er bare med at holde sig til!
Vi ses til næste år til Streetfire’s næste store show, Fast and Furious Carshow 2011, som foregår i Fredericia Messecenter.

LÆS OGSÅ:
Husker du Lamborghini videoen? Nu taler ejeren ud

Læs mange flere historier fra Scandinavian Custom Show 2010 her – og se alle de frække babes her!

Babes, blondiner og store bryster, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

[nggallery id=264]

[nggallery id=265]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

  1. Endelig et event hvor tøserne er over 18år 🙂 Syns der har været tendens til at de blev yngre og yngre, men de her ser “lovlige” ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.