fbpx

Audi TT-RS “Plus” måske lige om hjørnet

Et “hemmeligt” dokument fra Audi afslører, at en hurtigere specialversion af sportscoupéen TT-RS sandsynligvis er i støbeskeen.

Audi TT-RS “Plus” måske lige om hjørnet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En tysk Audi-blog er kommet i besiddelse af et uddrag fra et internt dokument, der kan spores tilbage til den Ingolstadt-baserede bilproducent, og heri er samlet en hel række oplysninger om aktuelle modeller – tilsyneladende lige så vel som oplysninger om modeller, der endnu ikke har set dagens lys.

Det fremgår nemlig af dokumentet, at en Plus-version af TT-RS snart kommer på programmet. Og man har desuden medtaget en ret præcis tidsangivelse: 05/11. Det kan næsten ikke forstås meget anderledes, end at Audi TT-RS Plus Coupé forventes introduceret en gang i løbet af maj måned (og altså ikke den 5. november!).

Ligeledes fremgår det sort på hvidt, at Plus-udgaven får 20 ekstra hestekræfter at gøre godt med, så den 2,5 liters 5-cylindrede turbomotor kommer til at yde omkring 360 hk i modsætning til den normale TT-RS’ 340 – deraf det ikke særligt kreative tilnavn Plus.

Vind billetter til den kommende film, Fast & Furious 5 med Pro-Street.dk! Deltag i konkurrencen her.
Audi TT-RS “Plus” måske lige om hjørnet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.