Audi TT-RS “Plus” måske lige om hjørnet

Et “hemmeligt” dokument fra Audi afslører, at en hurtigere specialversion af sportscoupéen TT-RS sandsynligvis er i støbeskeen.

audi-tt-rs

En tysk Audi-blog er kommet i besiddelse af et uddrag fra et internt dokument, der kan spores tilbage til den Ingolstadt-baserede bilproducent, og heri er samlet en hel række oplysninger om aktuelle modeller – tilsyneladende lige så vel som oplysninger om modeller, der endnu ikke har set dagens lys.

Det fremgår nemlig af dokumentet, at en Plus-version af TT-RS snart kommer på programmet. Og man har desuden medtaget en ret præcis tidsangivelse: 05/11. Det kan næsten ikke forstås meget anderledes, end at Audi TT-RS Plus Coupé forventes introduceret en gang i løbet af maj måned (og altså ikke den 5. november!).

Ligeledes fremgår det sort på hvidt, at Plus-udgaven får 20 ekstra hestekræfter at gøre godt med, så den 2,5 liters 5-cylindrede turbomotor kommer til at yde omkring 360 hk i modsætning til den normale TT-RS’ 340 – deraf det ikke særligt kreative tilnavn Plus.

Vind billetter til den kommende film, Fast & Furious 5 med Pro-Street.dk! Deltag i konkurrencen her.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker