Audi S1 får debut i Paris

Audi har valgt at lave debut med S1, på Paris Motor Show dette år. Bilen er netop kommet på listen over nyheder der bliver vist frem.

Audi S1 får debut i Paris, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Selvom der ikke er udgivet mange informationer om den nye Audi S1, så er det forventet at bilen naturligvis får den flotte S-line pakke, men også en sænket undervogn samt 17-tommer fælge.
Under hjelmen vil der komme en 1.4-liters TSI motor, som også findes i Seat Ibiza Cupra på 180 hestekræfter. Dog vil S1 ikke få det typiske Quattro-firehjulstræk som standard. I stedet får bilen forhjulstræk. Gearkassen bliver en hurtig 7-trins dobbeltkoblings gearkasse med skiftepedaler bag på rattet.

Audi S1 vil formentlig have en 0-100 tid på under 7 sekunder og ramme en topfart på 225 km/t. Det europæriske marked får glæde af bilen allerede i sommeren 2011, mens det amerikanske marked må undvære endnu en fed “hot hatch”.

Se flere bilnyheder på Paris Motor Show i denne artikel.

– Kom med når Pro-Street.dk holder 5 års fødselsdagsevent!
Audi S1 får debut i Paris, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vis mere

ommentarer

  1. Synes i burde slette denne artikkel da den ikke passere mere. S1’eren bliver langt hurtigere end dette.

  2. Hej Laursen.
    Du har ret, men hvis vi skulle sidde og rette, slette og tilføje i vores artikler for konstant at have dem up-to-date, så ville vi ikke have tid til andet.
    Men der kommer en ny artikel om S1, når der kommer en ny nyhed omkring det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!