fbpx

2011 Audi RS3 Sportback

Audi AG har nu officielt afsløret det nyeste medlem af RS familien. Audi RS3 Sportback ventes at komme på markedet i løbet af 2011.

2011 Audi RS3 Sportback, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Pro-Street.dk havde i sommers muligheden for at spotte Audi RS3 Sportback på Nürburgringen, da vi var dernede. Allerede dengang kunne man se og høre hvordan den nyeste RS ville komme til at tage sig ud.

2011 Audi RS3 Sportback, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Som Audi TT-RS. får RS3 den samme 2,5-liters TFSI motor med fem cylinder, Quattro og 340 hestekræfter. Dette betyder at du kan køre fra 0-100 km/t på 4,6 sekunder og fortsætte til du rammer de 250 km/t hvor RS3, som de fleste andre, er elektronisk begrænset. RS3 kommer med den 7-trins S-tronic gearkasse, som også er at finde i de andre modeller.

Noget af det udstyr som bliver at finde er Xenon med LED kørelys, ændret frihøjde (25mm lavere end den std.), fører-informationssystem med lap timer, sportslæderrat med flad bund, 19″ letvægts aluminiumsfælge og andre lækre detaljer som man kender fra de tidligere RS modeller.

2011 Audi RS3 Sportback, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests2011 Audi RS3 Sportback, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Audi RS3 Sportback vil blive produceret på fabrikken i Hungaria, hvor TT Coupé, TT Roadster og A3 Cabriolet også bliver produceret.

RS3 kommer til salg i starten af 2011 og vil starte ved ca. 890.000,- kr.
 
[nggallery id=263]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.